Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

To Seanema Festival ταξιδεύει στην Πάτρα και στον Συνδετήρα

To Seanema Festival ταξιδεύει στην Πάτρα...

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου

Τo 4ο SeaNema Open Air Film Festival, από τις 30 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου 2018, μετατρέπει ειδυλλιακές παραλίες και άλλα παραθαλάσσια σημεία της Κεφαλονιάς σε μαγευτικά θερινά σινεμά, που θα φιλοξενήσουν διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου ταξιδεύει στην Πάτρα και φέρνει στο Συνδετήρα τις ταινίες του και τις μουσικές του. Θα προβληθούν οι ταινίες μικρού μήκους :

Προαύλιο (9') Σκην. Ρηνιώ Δραγασάκη

Ακρυλικό (16') Σκην. Νίκος Πάστρας

Washingtonia (24') Σκην. Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη

Hiwa (11') Σκην. Ζακλίν Λέντζου

Zero star hotel (6') Σκην. Βασίλης Κεκάτος

Προαύλιο (9’), 2014 Σκην. Ρηνιώ Δραγασάκη

Αθήνα, καλοκαίρι. Μια παρέα μαθητών αράζει στο προαύλιο ενός σχολείου. Οι αίθουσες είναι άδειες. Ο ήλιος καίει. Ένα μπαλόνι με νερό πέφτει από τον ουρανό και το μπουγέλο αρχίζει. Όμως το αυτό μπουγέλο θα παίζεται μέχρι τελικής πτώσης.

Ακρυλικό (16’), 2016 Σκην. Νίκος Πάστρας

Η πρώτη φορά ενός 16χρονου κοριτσιού γίνεται η αφετηρία για ένα συναισθηματικό ταξίδι ενηλικίωσης και συμφιλίωσης με το θάνατο, μέσω της μουσικής και της δύναμής της.

Washingtonia (24’), 2014 Σκην. Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη Το κόκκινο σκαθάρι. Ενας επισκέπτης που ήρθε από αλλού. Αν ακουμπήσεις το αυτί σου πάνω σε έναν φοίνικα θα τον ακούσεις να τρίζει. Το σκαθάρι κάθεται στο κεφάλι του φοίνικα και μετά τα σκουλήκια του εισχωρούν στην καρδιά. Το κόκκινο σκαθάρι τρώει την καρδιά του φοίνικα. Και ο φοίνικας πεθαίνει Ο μόνος φοίνικας που δεν πεθαίνει είναι ο Washingtonia. Η καρδιά του Washingtonia φοίνικα είναι μικρή και ξερή και σε κανέναν δεν αρέσουν οι μικρές και ξερές καρδιες

Hiwa (11’), 2017 Σκην. Ζακλίν Λέντζου Το όνειρο ενός ανθρώπου από τις Φιλιππίνες που περιπλανιέται στην Αθήνα, χωρίς να έχει έρθει ποτέ στη χώρα, ένα όνειρο που τελικά γίνεται εφιάλτης.

Zero star hotel (6’), 2016 Σκην. Βασίλης Κεκάτος Δύο άνδρες συζητούν σε ένα αυτοκίνητο. Ο ένας απ’τους δύο είναι νεκρός.

Το χορευτικό κομμάτι της βραδιάς αναλαμβάνει η ομάδα του SeaNema Festival και οι αγαπημένοι τους/μας French Disco, μαζί με τους Κωνσταντίνο Κύργια και Στράτο Μαρούδα.

# # #

Παρασκευή 23 Μαρτίου Είσοδος Ελεύθερη

Προβολές: 20:30 Πάρτυ: 22:00

Με την ραδιοφωνική υποστήριξη του sinradio.gr Με την υποστήριξη του PressPop.gr

# # #

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μίμης Πλέσσας Εmail: [email protected] Τηλέφωνο: 6947721629

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life