Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με επιτυχία η συναυλία του Ωδείου της Πολυφωνικής

Με επιτυχία η συναυλία του Ωδείου της Πολυφωνικής

Με τον τίτλο: «..και πάλι Άνοιξη»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, με τον τίτλο: «..και πάλι Άνοιξη», η συναυλία του Ωδείου της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση:  Έφη Καββαδία- Ζέρβα), των σπουδαστών Μονωδίας της τάξεως της μέτζο-σοπράνο και καθηγήτριας του Ωδείου, Ειρήνης Καράγιαννη.

Η συναυλία έγινε στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού «Τόλης Νομικός» (Κορίνθου 280) και ερμηνεύτηκαν έργα από το κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο.

Μετείχαν οι σπουδάστριες της Μονωδίας: Βασιλική Χατζή- Μαμάση, Μαργαρίτα Στάντλερ, Παναγιώτα Τσίρη, Ελευθερία Ροσμαράκη, Θεοδώρα Χατζηνικόλα, Μαύρα Θεοδωρακοπούλου, Μαριλένα Νησίδη, Λούση Χριστοδούλου και Μαρίνα Καραγιάννη.

Στο πιάνο συνόδευσαν τις σπουδάστριες η Λούση Χριστοδούλου και η Αλμπένα Πενκόβα. Στο μουσικό διάλειμμα που μεσολάβησε μεταξύ α΄ και β΄ μέρους της συναυλίας, η καθηγήτρια βιολιού του Ωδείου, Λάουρα Λούκα, ερμήνευσε τρία έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, ενώ στο πιάνο τη συνόδευσε η Λούση Χριστοδούλου. Προλόγισαν η καθηγήτρια Ειρήνη Καράγιαννη και η Γραμματέας του Οργανισμού Αθανασία Παπασταύρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture