Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άφησε σημείωμα αυτοκτονίας ο 63χρονος στην Οβρυά - Aυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Άφησε σημείωμα αυτοκτονίας ο 63χρονος στ...

Σοκαρισμένη η αδελφή του που εντόπισε το πτώμα του

21:15 Σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία έχει αφήσει σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο 63χρονος που στις 3:00 μ.μ. της Πέμπτης έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σημείωμα του αυτόχειρα είναι στη διάθεσή των αστυνομικών υπαλλήλων του Γ’ Α.Τ. της πόλης το οποίος κι έχει αναλάβει τις έρευνες της υπόθεσης προκειμένου να αξιολογηθεί.

Ο 63χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και το βρήκε η αδελφή του η οποία σοκαρίστηκε από το μακάβριο θέαμα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Νεκρός βρέθηκε ένας 61χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι του στην Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι ο γεννηθείς το 1955 Πατρινός έδωσε τέλος στη ζωή του.

Πριν από το μοιραίο ο 63χρονος πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια έστεψε το όπλο προς τον εαυτό του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί έρευνα η Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και αποδίδεται το τραγικό συμβάν σε αυτοχειρία.

16.23: Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο ακούστηκαν εκκωφαντικοί ήχοι και κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία ότι πρόκειται για πυροβολισμούς.

Επί τόπου σπεύδουν αστυνομικοί, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νεώτερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις