Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλαλητήριο ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή - Σύσκεψη για τη διοργάνωση σήμερα στην Πάτρα

Συλλαλητήριο ενάντια στο ρατσισμό και τη...

Η κινητοποιηση θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη την Τετάρτη 14/2, στις 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, για να συζητήσει και να οργανώσει από κοινού με τους συμμετέχοντες την Διεθνή Ημέρα Δράσης κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού στις 17 Μάρτη. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Μαζί με εργαζόμενους, νεολαία, πρόσφυγες και μετανάστες ετοιμαζόμαστε να διαδηλώσουμε στους δρόμους της Πάτρας, χτίζοντας την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες και στέλνοντας τους φασίστες στην φυλακή. Συζητάμε για τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές δράσεις στην πόλη μας. Μια πόλη που απέδειξε ότι σε αυτήν δεν χωράνε τα εθνικιστικά συλλαλητήρια αλλά κυριαρχεί η αντίσταση σε ρατσισμό και φασισμό.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους μαθητές, τα συνδικάτα, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες τις δημοτικές κινήσεις, όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες να συζητήσουμε, για να κινητοποιηθούμε ώστε να μπει τέλος στην απειλή του φασισμού και τις ρατσιστικές πολιτικές".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις