Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άρχοντας προγνωστικά: Ολυμπιακός - ΑΕΚ σε ..μονόδρομο

Άρχοντας προγνωστικά: Ολυμπιακός - ΑΕΚ σ...
Πολίτης Στάθης

Ενημερωθείτε αναλυτικά!

18 χρόνια Άρχοντας Μπετ. Όλα τα μεγάλα ντέρμπι σε ανάλυση με ακριβή πρόβλεψη στο arxondasbet.com με τον Άρχοντα!

Απρόσμενη απώλεια για τους ερυθρόλευκους στην Τρίπολη από έναν αντίπαλο που δίκαια πήρε την ισοπαλία κάνοντας ιδιαίτερα θετική εμφάνιση, τηρουμένων και των αναλογιών της δυναμικής και κυρίως του υλικού του.

Ο Ολυμπιακός πάει σε αυτό το ματς (Ολυμπιακός – ΑΕΚ) χωρίς καμία δικαιολογία, έχοντας όμως αγωνιστικά θέματα να λύσει, τόσο τακτικής όσο και φόρμας, κυρίως φυσικής κατάστασης μερικών σημαντικών παικτών του.

Οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Ισπανός έκανε test control τις προηγούμενες ημέρες και αυτό το ζόρι τους βγήκε μιας και είχαν συνεχόμενα ματς με σχετικά περιορισμένο rotation.

Μπορεί όμως να υπάρχει θέμα δυνάμεων που δεν λύνεται έτσι απλά. Επειδή δεν είχαν δείξει κάτι δεν θεωρείται ως βασικό πρόβλημα, είναι όμως ερωτηματικό.

Η ΑΕΚ έχει και αυτή τα δικά της με ανάμικτα συμπεράσματα μιας και πριν λίγες ημέρες έπαιξε ξανά στο Φάληρο και ανέδειξε τα πάγια θέματα που έχει εκτός έδρας και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, όπου για ματς πρωταθλήματος έχει να σκοράρει κάτι χρόνια.

Η διαφορά τερμάτων στις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος, είναι σε…εξευτελιστικά επίπεδα και φαίνεται πως αναστατώνει τον κόουτς, που δεν μπορεί να ξεφύγει από τις σκληρές αναμνήσεις του παρελθόντος, όπου έφυγαν μετά το ματς με ταξί και είχαν στα μπαγκάζια τους ακόμη μια εξάδα.

Στο ματς Κυπέλλου οι φιλοξενούμενοι επιθετικά είχαν παρουσία στα χαρτιά όμως τώρα δεν γίνεται να κάνουν το ίδιο, είναι..υποχρεωτικό να ξεμυτίσουν και να απειλήσουν όσο μπορούνε μιας και η ισοπαλία δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλουνε, αν και δεν θα τους αφήσει απογοητευμένους, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που είναι σε μονόδρομο.

Στατιστικά υπάρχει (ξανά) μια πανίσχυρη συγκυρία που ευνοεί τους γηπεδούχους, ενώ δείτε Ολυμπιακός Live Streaming.

Όπως στο Κύπελλο που διατηρήθηκε το αήττητο παίζοντας τον πρώτο μήνα του χρόνου (αλλά δεν κέρδισαν) και τον Φεβρουάριο έχουν το πλεονέκτημα αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα μεγαλύτερη απόκλιση νικηφόρων αποτελεσμάτων από την άλλη διοργάνωση και βέβαια πάντα μέσα σε αυτά είναι το ματς της 8-2-1981.

Η ΑΕΚ έχει σπάσει την κακοδαιμονία της κερδίζοντας με 0-1 πριν μια 10ετία και αυτή ήταν η τελευταία της επιτυχία για το πρωτάθλημα σε αυτό το γήπεδο.

Την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα κατευθύνει ο Παπαπέτρου.

Διεθνής από τα πολύ νέα πουλέν της νέας κατάστασης με την ιδιαιτερότητα μέχρι και μια εβδομάδα πριν, να μην μπορεί να παίξει και γιατί ήταν «στο ψυγείο» για ένα μήνα, αλλά και γιατί δεν… περισσότερα στον Άρχοντα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις