Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ανακοίνωση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Δυτικής Ελλάδας με φόντο την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Η ανακοίνωση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ...

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση με αφορμή το πέπλο μυστηρίου που έχει σκεπάσει την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη αφού το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε με εγκαύματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της σε έρημο σημείο, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, εξέδωσαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι οποίοι και εκτιμούν πως θα πρέπει να περιοριστούν οι δημόσιες τοποθετήσεις για το κύρος των αρχών και των αστυνομικών που διεξάγουν τις έρευνες ειδικότερα.

Τι ανακοίνωσαν

Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου 44χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Ακαρνανίας, η Ένωσή μας θέλει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, καθώς και τις δικαστικές αρχές που προΐστανται αυτών. Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα και μπορούν να φέρουν εις πέρας σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις.

Σεβόμενοι τη μυστικότητα της προανάκρισης, τον πόνο της οικογένειας της εκλιπούσης καθώς και τις προσπάθειες των συναδέλφων μας για την διαλεύκανση της υπόθεσης, θεωρούμε πως δημόσιες τοποθετήσεις που  θίγουν το κύρος των Αρχών και προσβάλουν την αξιοπρέπεια των αστυνομικών, είναι καταδικαστέες, δεν βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας και προκαλούν δυσχέρειες στις έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών αρμόδιων Αρχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις