Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ERASMUS+ DO WELL SCIENCE

ERASMUS+ DO WELL SCIENCE

Στο πλαίσιο τού ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο τού ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “Do Well Science” (Project Number: 2017-1-IT02-KA201-036780), στο οποίο συμμετέχει το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών, ο καθηγητής Μαθηματικών κ.Γεώργιος Θεοδωρόπουλος εκπροσώπησε το σχολείο στην πρώτη συνάντηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Pixel, στη Φλωρεντία της Ιταλίας στις 20και 21 Δεκεμβρίου 2017.

​Το “Do Well Science” είναι ένα project το οποίο έχει ως στόχο την υποστήριξη των καθηγητών των θετικών επιστημών στην προώθηση μιας διεπιστημονικής προσέγγισης στη διδασκαλία, την ανάπτυξη καινοτόμων παιδαγωγικών – διδακτικών μεθόδων και την πλήρη αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη.

Κατά τη διάρκεια του project αναμένεται να παραχθούν:

i) Ηλεκτρονική πλατφόρμα με πρόσβαση από καθηγητές και μαθητές (http://www.dowellscience.eu/project), Apps για Android και Apple.

ii) Πακέτο ασκήσεων για Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία.

iii) Εγχειρίδιο καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας των θετικών επιστημών.

Στο συγκεκριμένο project συμμετέχουν οι εξής :

Liceo Statale “Niccolo Machiavelli” (IT), Pixel (IT), Vocational High School of Electronics “John Atanasoff” (BG), Zinev Art Technologies (BG), Arsakeio Lyceum of Patra, TEI of Western Greece, Södertörn University  (SW), Università di Genova(IT).

​Κατά τη διάρκεια της 1ης συνάντησης έγινε παρουσίαση των συνεργατών και διεξοδική ενημέρωση από τους συντονιστές σχετικά με τους στόχους, τις απαιτούμενες ενέργειες και την οικονομική διαχείριση του προγράμματος. Επίσης,συζητήθηκε η κατασκευή του διδακτικού πακέτου (ασκήσεις) και τέλος, προετοιμάστηκε η επόμενη συνάντηση τού προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο του 2017 στη Σουηδία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά