Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με πυκνές νεφώσεις σε κάθε σημείο του ορίζοντα, το πρωί της Πέμπτης στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

 Με πυκνές νεφώσεις σε κάθε σημείο του ο...

Δείτε τις εικόνες

Νεφελώδης σε κάθε σημείο του ορίζοντα ήταν το πρωί της Πέμπτης ο καιρός στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Η θερμοκρασία βρισκόταν σε λογικά για την εποχή επίπεδα, γύρω στους 10 βαθμούς στις 09.00 το πρωί και οι άνεμοι το πολύ στα 3 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δυτικά

Δυτικά

Δυτικά

Βόρεια

Βόρεια

Βόρεια

Ανατολικά

Ανατολικά

Ανατολικά

Νότια

Νότια

Νότια

Συννεφιά προβλέπεται για την Πάτρα σήμερα Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Για αύριο Παρασκευή 2/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

με στοιχεία και από meteo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις