Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα : "Επικίνδυνος ο δρόμος της Παλιοβούνας" λένε οι οδηγοί

Δυτ. Ελλάδα : "Επικίνδυνος ο δρόμος...

Τι καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον επικίνδυνο και ακατάλληλο δρόμο της Παλιοβούνας οι οδηγοί που περνούν από αυτόν. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr:

"Λόγω δουλειάς πραγματοποιώ κάθε μέρα οδικώς το δρομολόγιο ΠΑΤΡΑ-ΜΕΣΟΛΟΓΟΓΓΙ. Έτσι έχω την τύχη να περνώ συνέχεια από το κομμάτι της ΠΑΛΙΟΒΟΥΝΑΣ μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει το ίδιο θα έχουν διαπιστώσει την επικινδυνότητα και την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου σημείου. Σε όλη την διαδρομή συναντάς ανά διαστήματα χαλίκια και πέτρες όχι μόνο στις άκρες του δρόμου αλλά και μέσα σε αυτόν που ειδικά τις ώρες με σκοτάδι πολλαπλασιάζει την επικινδυνότητα.

Και φυσικά όλα αυτά τα υλικά έχουν έρθει από μεγάλο ύψος με ότι αυτό συνεπάγεται. Σήμερα το πρωί υπήρχε γκρεμισμένος στην άκρη του δρόμου ένας βράχος διαμέτρου σχεδόν ενός μέτρου. Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν αν είχε την πιθανή πορεία πάνω σε κάποιο διερχόμενο αμάξι.

Μέχρι τώρα, χωρίς φυσικά να είναι δεκτή μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, υπήρχε η δικαιολογία ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν ο μοναδικός τρόπος πρόσβασης από την Παλιοβούνα. Τώρα όμως αυτό δεν ισχύει. Κατασκευάστηκε η νέα εθνική οδός που πληροί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Επομένως η λύση είναι πολύ απλή

Να κλείσει το συγκεκριμένο κομμάτι μέχρι να επισκευαστεί και να παραδοθεί ως σύγχρονος και ασφαλής δρόμος (κάτι που με τα δεδομένα του βουνού το θεωρώ βέβαια αδύνατο) και όλα τα αυτοκίνητα να διέρχονται με ασφάλεια από το κομμάτι της νέας εθνικής οδού από την Ρίζα μέχρι τα διόδια στην έξοδο του τούνελ και ακολούθως ο καθένας θα κάνει την επιλογή του δρόμου που επιθυμεί (νέα η παλαιά εθνική) με ασφάλεια όμως πια.

Είναι σχεδόν βέβαιο κατά την γνώμη μου ότι στο μέλλον, θα ξανασυμβεί πάλι περιστατικό πτώσης λίθου σε διερχόμενο όχημα και είναι κρίμα αφού τώρα πια υπάρχει λύση".

Φωτ. αρχείου απο eurokinissi.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις