Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γέννηση μωρού με μέθοδο VBAC - Μια δύσκολη επέμβαση που στέφθηκε από επιτυχία - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Γέννηση μωρού με μέθοδο VBAC - Μι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική

Στην περίπτωση που μια γυναίκα επιλέγει Vbac (Vaginal Birth After Caesarean Section) δηλαδή φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική -που έγινε την πρώτη φορά που μια γυναίκα απέκτησε παιδί- οι μαιευτήρες γυναικολόγοι δίνουν ξεχωριστή προσοχή σε κάθε βήμα.

Μια τέτοια επέμβαση έγινε προ ημερών - την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στη 01.18 μετά τα μεσάνυχτα και από τη μαιευτήρα γυναικολόγο Εύα Μαυρομάτη σε συνεργασία με την παιδίατρο Άρτεμις Σπανού στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

Πανευτυχείς οι γονείς Αριστέα Καλογήρου και Νίκος Παπαδόπουλος, είδαν να έρχεται στη ζωή μέσω φυσιολογικού τοκετού το δεύτερο παιδί τους - καθώς το πρώτο είχε γεννηθεί με καισαρική τομή.

Πρόκειται για μια σπάνια απόφαση που λαμβάνει μια μητέρα και αναλαμβάνει μια μαιευτήρας γυναικολόγος, η οποία ωστόσο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οδήγησε σε ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,5 kg.

H δημοσιογραφική ομάδα του thebest.gr εύχεται στους γονείς - για δεύτερη φορά- να τους ζήσει, να είναι ευτυχισμένο και πάντα υγιές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις