Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ο 51χρονος που προσήχθη για το μαχαίρωμα του σερβιτόρου σε κατάστημα της Πάτρας - Στα Ζαρουχλέικα τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη ο 51χρονος που προσήχθη  για τ...

Επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό υπάλληλο

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου από την Ασφάλεια Πατρών. Η αστυνομία τον εντόπισε στα Ζαρουχλέικα. Το συμβάν έγινε σε κεντρικό μαγαζί της Πάτρας. Το θύμα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΓΝΠ Άγιος Ανδρέας ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τον άνδρα που τον μαχαίρωσε, αμίλητος, στο δεξί πόδι και στην κοιλιά.Η προανάκριση συνεχίζεται.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στην Ασφάλεια Πατρών έχει προσαχθεί ένα άτομο ως ύποπτο για το χθεσινό επεισόδιο και το  μαχαίρωμα του 26χρονου σερβιτόρου σε κατάστημα εστίασης του κέντρου της Πάτρας. Πρόκειται για έναν 51χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στα Ζαρουχλέικα και πολύ πιθανά η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη.

Το συμβάν έγινε σε κεντρικό μαγαζί της Πάτρας. Το θύμα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΓΝΠ Άγιος Ανδρέας ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τον άνδρα που τον μαχαίρωσε.

*πρώτη ενημέρωση 9.00πμ

Σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε σε μαχαίρωμα  ενός νεαρού σημειώθηκε χθες βράδυ σε κατάστημα της Πάτρας. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί αργά το βράδυ ένας άνδρας περίπου 45 ετών, εμφανίστηκε στο κατάστημα, πλησίασε το νεαρό εργαζόμενο και τον μαχαίρωσε στο πόδι και την κοιλιά χωρίς να πει λέξη. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 26χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος και σήμερα αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομια για την ταυτότητα του δράστη. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το λόγο του επεισοδίου αναφέρουν οτι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες καυγάς ανάμεσα στο νεαρό σερβιτόρο και το γιο του φερόμενου ως δράστη ο οποίος είχε επισκεφθεί ως θαμώνας το κατάστημα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις