Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσoκομειακοί Γιατροί: Η Διοίκηση του ΠΓΝΠ να δώσει λύση στο πρόβλημα του τηλεφωνικού κέντρου- Το θέμα αποκάλυψε το thebest.gr

Νοσoκομειακοί Γιατροί: Η Διοίκηση του ΠΓ...

Για να σταματήσει η ταλαιπωρία των συμπολιτών

Ανακοίνωση εξέδωσε η τριμελής επιτροπή των γιατρών της ΕΙΝΑ – Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο για το θέμα που έχει προκύψει με τη δυσλειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου του νοσηλευτικού ιδρύματος, ένα θέμα που πρώτο αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το thebest.gr.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εκτός  λειτουργίας  βρίσκεται πρακτικά  η τηλεφωνική γραμμή του ΠΓΝΠ εδώ και αρκετές εβδομάδες, με αποτέλεσμα οι πολίτες της Αχαϊας και της ευρύτερης περιοχής να μην μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Το τηλεφωνικό κέντρο 2610 990 000 είναι εκτός λειτουργίας, παραπέμποντας τους ασθενείς στο τηλέφωνο 2142 147 200. Στη γραμμή αυτή είναι αδύνατο να κλειστεί ραντεβού, μιας και η αναμονή ξεπερνά ακόμα και τη μισή ώρα, εφόσον κάποιος είναι τυχερός και τον εξυπηρετήσει ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου.

Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και καταγγελίες ασθενών και γιατρών, το πρόβλημα παραμένει. Η Διοίκηση του ΠΓΝΠ δεν έχει προχωρήσει σε καμιά απολύτως ενέργεια ρίχνοντας τις ευθύνες στην ιδιωτική εταιρία που πρόσφατα ανέλαβε μέσω μειοδοτικού διαγωνισμού το έργο αυτό.

Απαιτούμε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα και να σταματήσει η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

Απαιτούμε από τη Διοίκηση να δημοσιοποιήσει άμεσα τις προβλέψεις της Σύμβασης με την εν λόγω ιδιωτική εταιρία.

Η Τριμελής Επιτροπή Π.Γ.Ν.Π της Ε.Ι.Ν.Α

Δάβουλος Χρήστος

Γραμματικόπουλος Γεράσιμος

Τσόχατζης Στέλιος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις