Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Βασίλης Κοσμάς έπιασε τον Σταυρό στον καθαγιασμό των υδάτων, στο λιμάνι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο Βασίλης Κοσμάς έπιασε τον Σταυρό στον ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Θεοφάνεια 2018

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε στις 11.20 ο εορτασμός των Θεοφανείων και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο 20χρονος Βασίλης Κοσμάς έπιασε το σταυρό ανάμεσα σε δεκάδες "βουτηχτές" που έπεσαν στα κρύα νερά του πατραϊκού και στο λιμάνι της Πάτρας.

Τουλάχιστον 50 άτομα βούτηξαν φέτος τα θεοφάνεια, στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Πάτρας. Σε όλους δόθηκαν τιμητικά δώρα από τον Μητροπολίτη.

O μητροπολίτης έκανε δώρο στον νεαρό ένα σταυρό και όπως δήλωσε στην συνέχεια, «αν σταθούμε στην πίστη μας και στην ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, τότε θα βγούμε από τις κρίσεις και θα προχωρήσουμε νικητές».

Σε δηλώσεις του ο 20χρονος Βασίλης Κοσμάς είπε πως «είναι ευλογία που κατάφερα να πιάσω τον Σταυρό και εύχομαι στον κάθε άνθρωπο να βρει τον δρόμο του.»

Ακούστε τις ευχές και το μήνυμα του μητροπολίτη Πατρών για την ημέρα των Θεοφανείων, αλλά ακόμη και τα συναισθήματα του τυχερού που έπιασε τον σταυρό μέσα από τα παγωμένα νερά του πατραϊκού, Βασίλη Κοσμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίτερα στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, τελέσθηκε δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου, παρουσία του συνόλου των πολιτικών εκπροσώπων της περιοχής και επίσης των σωμάτων ασφαλείας και πολιτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις