Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διασωληνωμένος ο άνδρας που έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο των Εργατικών Κατοικιών

Πάτρα: Διασωληνωμένος ο άνδρας που έπεσε...

Στο Νέο Δρόμο

21.50 - Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του thebest.gr, το άτομο που έπεσε στις Εργατικές κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2017, είναι άνδρας ηλικίας 43 ετών.

Ο άνδρας μετά την πτώση του από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, υπέστη σοβαρά κατάγματα και τραύματα στο σώμα του. Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο ανάσαινε.

Διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" που εφημερεύει, του έγινε χρήση οξυγόνου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Στο σημείο του συμβάντος εκτός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήγε και η αστυνομία που διερευνά τα αίτια της πτώσης του άνδρα. Το θέαμα της πτώσης και του σοβαρού τραυματισμού του συμπολίτη στις Εργατικές κατοικίες του Νέου Δρόμου, προκάλεσε σοκ στους περίοικους.

 

Σοκ αυτή την ώρα στις εργατικές κατοικίες του Νέου Δρόμου στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr άτομο, 43 χρονών, έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Ανυποψίαστοι περαστικοί που μίλησαν στο thebest.gr είδαν τον άνδρα να πέφτει στο κενό και με κομμένη την ανάσα ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο το άτομο ήταν ζωντανό ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.

 

Πρώτη ενημέρωση: 20:05

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις