Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίτημα προς το Δήμαρχο: "Η μουσική στην Πάτρα να συμβαδίζει με το πνεύμα των ημερών"

Αίτημα προς το Δήμαρχο: "Η μουσική ...

Κατατέθηκε από τον σύλλογο καταστημάτων του ιστορικού κι εμπορικού κέντρου της Πάτρας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρεών Κώστα Πελετιδη είχε χθες ο πρόεδρος καταστημάτων του ιστορικού και εμπορικού κέντρου Πάτρας, Δημήτρης Παλούμπης. Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Ο κος Παλούμπης συνοδευόμενος από τους εμπόρους Ανδρουτσέλη Βλάσση και Σπυρόπουλο Γεώργιο, ζήτησε από τον Δήμαρχο η μουσική κάλυψη των εορτών των Χριστουγέννων από πλευράς του Δήμου, να συμβαδίσει με το πνεύμα που αντιπροσωπεύει την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και τα ακούσματα να είναι αυτά, που απολαμβάνουν οι πολίτες σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Στόχος του συλλόγου είναι, η μουσική που θα ακούγεται τις Άγιες ήμερες από τα μεγάφωνα του δήμου Πατρεών, να συμβάλει στην δημιουργία κλίματος χαράς και αναγέννησης, όπως ακριβώς και το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετιδης από την πλευρά του δεσμεύτηκε, ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή και ζήτησε από τους ανθρώπους του συλλόγου να συνεργαστούν με τον υπεύθυνο για την επιλογή της μουσικής, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της δημιουργίας εορταστικού κλίματος ανάλογου των ημερών,  στην αγορά της πόλης."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις