Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ανδρέας Ντακόλιας υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Ο Ανδρέας Ντακόλιας υποψήφιος στο Επιμελ...

Στο Τμήμα Υπηρεσιών με το συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Μετά από 31 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής παρουσίας στην αγορά της περιοχής μας, γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα των επαγγελματιών και των Μικρομεσαίων.

Το αντικείμενο της δουλειάς μου (μεσίτης ασφαλίσεων) είναι να αναζητώ και να δίνω αποτελεσματικές και ξεκάθαρες λύσεις. Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Πιστεύοντας ότι είναι σημαντικό να αποκτήσουν λόγο οι νέοι άνθρωποι που έχουν να καταθέσουν νέες ιδέες, αποφάσισα να συμμετέχω στις Επιμελητηριακές εκλογές, με το συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον οποίο εκτιμώ για το έργο που έχει να επιδείξει ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου και για τη συνολική επαγγελματική και προσωπική του διαδρομή.

Είμαι υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών. Κάθε ψήφος συναδέλφου και συναδέλφισσας θα είναι για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη.

Ιδρυτής της εταιρείας  BestBrokers ΙΚΕ είναι ο Ανδρέας Ντακόλιας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ασφαλειών από το 1986. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την Ασφαλιστική Εταιρεία Αστήρ- Θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας- ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Το 2004 κατόπιν εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς απέκτησε την πιστοποίηση του Μεσίτη Ασφαλίσεων.

Έχει πιστοποιηθεί από το Περιφερειακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, το οποίο είναι μέλος του ΧΑΑ. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Δυτικής Ελλάδος και τα τελευταία χρόνια πρόεδρος της Ένωσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις