Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Τα supermarket Ανδρικόπουλος στηρίζουν τα τοπικά προϊόντα

Τα supermarket  Ανδρικόπουλος στηρίζουν ...

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε προνομιακές τιμές

Τα supermarket Ανδρικόπουλος, για πάνω από 40 χρόνια, στηρίζουν την τοπική κοινωνία τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Όντας μια αμιγώς ελληνική και αχαϊκή οικογενειακή επιχείρηση, έχει στηρίξει και στηριχτεί από τον πατρινό καταναλωτή και επιχειρηματία. Παρέχοντας εργασία σε πάνω από 400 οικογένειες, είναι αδιαμφισβήτητο ότι τονώνει την οικονομία του τόπου εν μέσω δύσκολων συγκυριών.  Επίσης, με κάθε ευκαιρία προωθεί τους ντόπιους παραγωγούς μέσα από πολυετείς συνεργασίες και αναζητά νέους προμηθευτές ώστε να αναδείξει τα ποιοτικά τους προϊόντα και να τονίσει τις παραγωγικές δυνατότητες της Αχαΐας.

Πέραν αυτών, η πατρινή αλυσίδα έχει και κοινωνικό έργο, συνεργαζόμενη με φιλανθρωπικούς οργανισμούς συνεισφέροντας στο έργο τους αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, με σκοπό τη συλλογή αγαθών και την διάθεση τους προς ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη.

Με σκοπό λοιπόν την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη της τοπικής αγοράς, τα Supermarket Ανδρικόπουλος ξεκινούν ένα 20ήμερο φυλλάδιο που θα αφορά πλήθος τοπικών προϊόντων όλων των κατηγοριών τα οποία θα μπορείτε να προμηθευτείτε σε προνομιακές τιμές. Μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, θα μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας και σε διαμορφωμένους χώρους τα γνωστά και αγαπημένα σας ντόπια προϊόντα.Άλλωστε, όπως ο κόσμος της Αχαΐας γνωρίζει καλά, η συγκεκριμένη επιχείρηση θα συνεχίσει να κάνει το καλύτερο για το συμφέρον του καταναλωτή και την στήριξη της τοπικής οικονομίας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life