Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλο Κρητικό γλέντι στις 10 Δεκεμβρίου

Πάτρα: Μεγάλο Κρητικό γλέντι στις 10 Δεκεμβρίου

Από τον "Ψηλορείτη"

«Γλέντιζε χαίρου τη ζωή /Μην τση χαλάς χατίρι/Είσαι τση φύσης γέννημα/ Κι ο χρόνος θα σε φθείρει»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο σύλλογος Κρητών φοιτητών Πάτρας «Ο Ψηλορείτης» διοργανώνει το καθιερωμένο του κρητικό γλέντι.

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου στις 9:30 το βράδυ, στα «Αστέρια» ο γνωστός Ρεθυμνιώτης λυράρης και τραγουδιστής Πέτρος Μαρούλης και το συγκρότημά του, θα μας διασκεδάσουν μέχρι το πρωί!!

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 € με πλήρες μενού (ουίσκι απλό:40€, ουίσκι σπέσιαλ:50€, ρακί:5€/220ml, κρασί:4€/L)
Πληροφορίες και κρατήσεις στα γραφεία του συλλόγου, στα τηλέφωνα: 6980895228(wu), 6943056867, και στη σελίδα των Κρητών φοιτητών στο facebook: https://www.facebook.com/groups/skfpatras/

Η διάθεση των προσκλήσεων θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 3 έως και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου, Δοϊράνης 11. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται μεγάλη, γι αυτό είναι καλύτερο να προμηθευτείτε άμεσα την πρόσκληση σας.



Πέτρος Μαρούλης

Βιογραφικό

Ο Πέτρος Μαρούλης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο στις 30 Αυγούστου του 1985. Κατάγεται από τις Μαργαρίτες της επαρχίας Μυλοποτάμου.

Σε ηλικία εννέα ετών ο παππούς του, Μανώλης Σταφυλάκης, του αγοράζει την πρώτη του λύρα. Ο Κώστας Τζανιδάκης, ο πρώτος του δάσκαλος, μαθαίνει λύρα στον Πέτρο τα καλοκαίρια που βρίσκεται στη Κρήτη. Οι παρέες διαδέχονται η μία την άλλη κάθε βράδυ στη ταβέρνα του παππού στο χωριό με τους χωριανούς να τραγουδάνε και να γλεντάνε ως αργά. Στην ΣΤ. τάξη του δημοτικού, ο Πέτρος Μαρούλης γράφεται στο ωδείο «Κώστας Μουντάκης» με δασκάλους τον Μάνο Μουντάκη, τον Γιώργο Σκουτέλη, τον Νεκτάριο Κλωστράκη και τον Αντώνη Παπαδάκη.
Έχει βραβευτεί με τέσσερα παγκρήτια μουσικά βραβεία και με το δεύτερο πανελλήνιο βραβείο στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις 14 ετών παίζει στο πρώτο του γλέντι στις Μαργαρίτες. Τη σκυτάλη παίρνουν γάμοι, βαπτίσεις, πανηγύρια και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο « Γυάλινος κόσμος» κάνει την εμφάνιση της το καλοκαίρι του 2005. Το Πάσχα του 2007 κυκλοφορεί το cd με τίτλο «Στον τόπο που γεννήθηκα», το 2008 κυκλοφορεί η «Μουσική Ανέμη» ένα άλμπουμ στο οποίο συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Πυθαρούλη με μια φιλική συμμετοχή στο τραγούδι "Σκλάβος", το 2009 κυκλοφορεί το cd «Πάντα για φίλους τραγουδώ» και το 2010 κυκλοφορεί το cd με όνομα «Αλλάζει ο χρόνος εποχές». Επίσης, το 2011 κάνει άλλη μία φιλική συμμετοχή στο άλμπουμ «Τραγούδια δίχως σύνορα» του Μιχάλη Τσαγκαράκη με το τραγούδι «Αντάρτης» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία ενώ το 2013 κυκλοφορεί ο δίσκος «Τραγουδούμε μαζί» που περιέχει τραγούδια σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μανωλιούδη. Το 2014 συμμετέχει με το τραγούδι «Στα χείλη σου» στο cd με τίτλο «10 φωνές μαζί» σε μουσική του Βαγγελη Πυθαρούλη. Το 2015 κυκλοφόρησε η δισκογραφική δουλειά «Ομορφιές».
Ακόμα, έχει παίξει με τους μεγάλους Νίκο Μανιά και Μανώλη Κακλή. Παράλληλα με τις μουσικές του δραστηριότητες, φοίτησε στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης στο Ηράκλειο, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις