Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Βυζαντινό η παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Σόμπολου

Στο Βυζαντινό η παρουσίαση του βιβλίου τ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Το εγκληματικό Πάνθεον στην Πάτρα

Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» από πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, που παρέστη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου με τίτλο "Οι αστέρες του εγκληματικού πανθέου. Όπως τους έζησα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη και το βιβλιοπωλείο Discover.

Ομιλητές ήταν ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Αδαμάντιος Μητρόπουλος, και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας Νικόλαος Ρουμελιώτης, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και πανεπιστημιακός Γιώτα Αντωνοπούλου.

Ληστές που ξοδεύουν τα χρήματά τους στα μπουζούκια και ράβουν τα χείλη τους με βελόνα και κλωστή, κατά συρροήν δολοφόνοι που σκοτώνουν για ευχαρίστηση, ευγενικοί διαρρήκτες και ιδεολόγοι της παρανομίας, ανθρωποκυνηγητά, κινηματογραφικές αποδράσεις με ελικόπτερα, επεισοδιακές συλλήψεις αλλά και μοιραία λάθη των αστυνομικών – διαβόητοι παράνομοι που η αστυνομία και η Δικαιοσύνη τούς κατέταξαν στο εγκληματικό πάνθεο, μέσα από τη ματιά του Πάνου Σόμπολου, που κατέθεσε στο κοινό το προσωπικό του βίωμα από την 40ετή ενασχόλησή του με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture