Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ο 36χρονος διαρρήκτης του Κωτσόβολου πριν πουλήσει τα κλεμμένα

Συνελήφθη ο 36χρονος διαρρήκτης του Κωτσ...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Έναν άνδρα 36 ετών προσήγαγαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές ως βασικό ύποπτο για τη διάρρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Περιβόλα της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είδαν αμέσως τα χαρακτηριστικά του στις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και με βάση την περιγραφή που έδωσε αυτόπτης μάρτυρας κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε (μάρκας toyota) στην Εθνικη οδό κοντά στο Αίγιο την ώρα που έφευγε για Αθήνα.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της τροχαιας αυτοκινητοδρόμων που ακινητοποίησαν το όχημα μετά το σήμα που είχαν λάβει από τους συναδέλφους τους.

Τον σταμάτησαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια της Πάτρας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι σκόπευε να πουλήσει τα 18 κινητά και τα 4 λαπ τοπ που άρπαξε από τις προθήκες του καταστήματος στην Αθήνα και πως φέρεται ως εμπλεκόμενος και σε άλλες παρόμοιου τύπου ενέργειες.

Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονος οτι ο δράστης δεν πτοήθηκε ούτε όταν το κατάστημα γέμισε καπνούς από το σύστημα συναγερμού που λειτούργησε καθώς και η ταχύτητα με την οποία ολοκλήρωσε την κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 173ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής  Οδού Αθηνών – Πατρών, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, στην Πάτρα, είχε διαρρήξει κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών και είχε αφαιρέσει συνολικά (23) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη όλα τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι είχαν εξακριβώσει άμεσα την εμφάνιση του δράστη και το όχημα διαφυγής, ενημερώνοντας παράλληλα τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Επίσης, οι  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο 36χρονος εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις