Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Kόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη το 19χρονο μοντέλο με τα 2,5 κιλά κοκαΐνη

Kόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη το 19χρ...

Την έπιασαν στο Χονγκ Κονγκ

Αίσθηση στην κοινωνία της Μυτιλήνης προκάλεσε η είδηση πως η 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει κοκαΐνη. Η νεαρή γυναίκα είναι κόρη αστυνομικού.

Το 19χρονο μοντέλο, που κινδυνεύει ακόμη και με ισόβια γιατί στην κατοχή της βρέθηκε φάκελος με 2,6 κιλά κοκαΐνη, αξίας σχεδόν 310.000 ευρώ, κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Ο πατέρας της είναι αστυνομικός και σύμφωνα με το lesvosnews γνωστός στο νησί και ένας άνθρωπος που όλοι μιλούν για την εντιμότητά του.

«Εκμεταλλεύθηκαν το όνειρό της να γίνει μοντέλο»

Όσοι γνωρίζουν το 19χρονο μοντέλο, μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι. Για την κόρη ενός από τους συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου.

Η οικογένεια της νεαρής Ελληνίδας είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψή της. Και μάλιστα με τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Ο πατέρας της πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του.

Πιστεύει πως ίσως να εκμεταλλεύθηκαν το όνειρο της 19χρονης κόρης του να γίνει μοντέλο. Η οικογένειά της πιστεύει πως ίσως η νεαρή γυναίκα να μην ήξερε ότι ο καφέ φάκελος περιείχε κοκαΐνη.

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις