Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Μεταμόσχευση μαλλιών: Σε ποιους απευθύνεται;

Μεταμόσχευση μαλλιών: Σε ποιους απευθύνεται;

Η μέθοδος FUE καθιστά τη διαδικασία εύκολη, ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική

Η μεταμόσχευση μαλλιών στις μέρες μας είναι ένας κλάδος ο οποίος εξελίσσεται ραγδαία και με εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς έχουν αυξηθεί και οι απαιτήσεις των ασθενών για όσο το δυνατόν πιο διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα.  Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανδρών, αλλά και γυναικών, που έρχονται αντιμέτωποι με την αραίωση του τριχωτού της κεφαλής, αναζητά λύση για να κερδίσει πίσω τη χαμένη νεότητα και αυτοπεποίθηση. Η μοναδική λύση με ορατά και μόνιμα αποτελέσματα είναι η μεταμόσχευση μαλλιών, ενώ η πλέον σύγχρονη μέθοδος στη μεταμόσχευση μαλλιών FUE καθιστά τη διαδικασία εύκολη, ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE βασίζεται στην εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή χωρίς να απαιτείται νυστέρι, όπως με την παλαιότερη μέθοδο Strip. Στη συνέχεια, τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται ένα προς ένα στις αραιωμένες περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτό καθιστά τη μέθοδο ελάχιστα επεμβατική. Ο σχεδιασμός και η κατανομή των τριχοθυλακίων, είναι απόλυτα εξατομικευμένη διαδικασία και πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

«Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUE είναι η ελάχιστα επεμβατική τεχνική της, η αποφυγή μόνιμων ουλών και ραμμάτων, ο ελάχιστος πόνος μετά την επέμβαση και η γρήγορη ανάρρωση . Η συνεδρία πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και φυσικό» εξηγεί ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός και επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, της καλύτερης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE έναντι παλαιότερων τεχνικών όπως η FUT ή strip, είναι πολλά και σημαντικά:

  • Είναι ελάχιστα επεμβατική και εκτελείται μόνο με τοπική αναισθησία
  • Παρουσιάζει ελάχιστη αιμορραγία
  • Αποφεύγονται οι μόνιμες ουλές στη δότρια περιοχή και η χρήση ραμμάτων
  • Έχει ελάχιστο έως καθόλου πόνο
  • Γρήγορη ανάρρωση και επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες
  • Επιτρέπει τον ακριβή καθορισμό των τριχοθυλακίων που πρέπει να εξαχθούν
  • Επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση της δότριας χώρας, χωρίς συνέπειες, για μελλοντικές επεμβάσεις
  • Επιτρέπει τη λήψη τριχών από διάφορες περιοχές του σώματος π.χ. στήθος, ράχη ή πρόσωπο, χωρίς τη δημιουργία ουλής
  • Η τεχνική FUE είναι ιδανική προκειμένου να διορθωθούν αντιαισθητικά αποτελέσματα από παλαιότερες αποτυχημένες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών
  • Είναι εξίσου κατάλληλη για μικρές (π.χ. φρύδι, γένια) ή μεγάλες περιοχές

Τα αποτελέσματα  της FUE είναι από ικανοποιητικά έως άριστα ανάλογα με την εμπειρία του γιατρού. Η ανάπτυξη των νέων τριχών φτάνει πάνω από 95% προσφέροντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα καθώς καθίσταται ως η πιο ασφαλής και ανώδυνη επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ξανά τα δικά τους μαλλιά, με 100% φυσικό αποτέλεσμα.

Ο ελάχιστα επεμβατικός χαρακτήρας της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE καθιστά τη διαδικασία εύκολη και ανεκτή για όλους τους υποψήφιους. Άνδρες και γυναίκες, με πρόβλημα ανδρογενετικής αλωπεκίας οποιουδήποτε σταδίου αλλά και πιο εξιδεικευμένες περιπτώσεις, όπως περιπτώσεις αραίωσης μαλλιών μετά από τραύμα ή έγκαυμα, είναι υποψήφια περιστατικά για μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE.

Info: Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr / [email protected]

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Θεσσαλονίκη: 2310  224240

Πάτρα:  2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: 00357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being