Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Xαροκαμένη μάνα - Έχασε δυο γιους σε τροχαία την τελευταία 10ετία - Ο δεύτερος σκοτώθηκε χθες στη Ναύπακτο...

Xαροκαμένη μάνα - Έχασε δυο γιους σε τρο...

Δίκυκλο συγκρούσθηκε με μπετονιέρα στη Γαβρολίμνη

Η τραγική είδηση του θανάτου του 40χρόνου στο τροχαίο σήμερα χθες το μεσημέρι στη Γαβρολίμνη Ναυπακτίας έπεσε σαν κεραυνός στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr η χαροκαμένη μάνα είχε δυο  γιους και χάθηκαν και οι δύο σε τραγικά τροχαία μέσα σε δέκα χρόνια περίπου.

Πριν μερικά χρόνια ο πρώτος αδερφός έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Γέφυρα του Ευήνου και σήμερα ο δεύτερος αδερφός έχασε την ζωή περίπου 9 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο αδερφός του στο κόμβο της παλαιάς περιφερειακής οδού προς τον ποταμό Εύηνο.   Επίσης ο 40χρόνος ήταν πατέρας  ενήλικου κοριτσιού.

Ο άτυχος 40χρονος έχασε τη ζωή του χθες στις 4 το απόγευμα στη Γαβρολίμνη ,  στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον Εύηνο ποταμό κοντά στο κόμβο προς (Πλατανιά). Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με μπετονιέρα με αποτέλεσμα ο 40χρονος από το Περιθώρι Ναυπακτίας να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και ασθενοφόρο που όμως δυστυχώς ο οδηγός του δικύκλου ήταν ήδη νεκρός.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Γαβρολίμνη- Σκοτώθηκε 40χρονος -Δίκυκλο τράκαρε με μπετονιέρα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις