Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ": ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 9/11 Η ΝΕΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ

"ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ": ΑΠ...

Με Κένεθ Μπράνα, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ταινία «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές - Murder on the Orient Express» σε σκηνοθεσία του Βρετανού Κένεθ Μπράνα, ο οποίος και κρατά το ρόλο του ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Το φιλμ κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon και θα προβάλλεται και στην Πάτρα, σε 3 αίθουσες, στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη. Ένας φόνος και δεκατρείς άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους που είναι όλοι τους ύποπτοι. Συνάμα ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Το κλασικό best-seller μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι που το είχε απολαύσει το κοινό το 1974 σε σκηνοθεσία τότε του Σίντνει Λιούμετ, επιστρέφει σε μία νέα υπερπολυτελή διασκευή από τον 56χρονο Κένεθ Μπράνα, με ένα all-star καστ που ξεκινάει από τον 54χρονο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο που είχε παίξει το ’74 ο Ρίτσαρντ Γουίντμαρκ, του γκάνγκστερ, και τη Μισέλ Φάιφερ στο ρόλο που είχε υποδυθεί η Λορίν Μπακόλ, και φτάνει μέχρι τη γηραιά Τζούντι Ντεντς και τη Ντέιζι Ρίντλεϊ του νέου «Πολέμου των άστρων», η οποία ενσαρκώνει μία γκουβερνάντα, ρόλο που στην ταινία του ’74 είχε παίξει η σπουδαία Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Ακόμα παίζουν ο Γουίλεμ Νταφόε ως Γερμανός αυστηρός καθηγητής, ο Ουκρανός χορευτής και ηθοποιός Σεργκέι Πολούνιν στο ρόλο που παλιότερα είχαμε δει τον Μάικλ Γιορκ και η Πενέλοπε Κρουζ ως Ισπανίδα ιεραπόστολος. Τον αντίστοιχο ρόλο που ήταν όμως Σουηδή, της Γκρέτας είχε παίξει το ’74 η Ίνγκριντ Μπέργκμαν κερδίζοντας μάλιστα Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου. Το καστ του παλιότερου φιλμ περιελάμβανε και τους Σον Κόνερι και Άντονι Πέρκινς ενώ τον Πουαρό είχε αναλάβει ο Άλμπερτ Φίνει.

Στην καινούρια και καλογυρισμένη ταινία, παίζουν ακόμα οι Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ τζούνιορ, κ.α.

Διανομή: Odeon.

Διάρκεια: 1 ώρα και 54 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture