Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινούν από σήμερα οι εκδηλώσεις για την εβδομάδα οδικής ασφάλειας-Ενημερώσεις μαθητών και φοιτητών σε Αίγιο, Πύργο, Μεσολόγγι κι Αγρίνιο

Ξεκινούν από σήμερα οι εκδηλώσεις για τη...

Δείτε το πρόγραμμα

Από  σήμερα  ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την εβδομάδα οδικής ασφάλειας με ενημερώσεις σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων και Εσπερινών Λυκείων) όπως επίσης στις φοιτητικές κοινότητες και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ημέρα ενημέρωσης στο Αίγιο, ένα τριήμερο ενημερώσεων στον Πύργο, μία ημέρα στο Μεσολόγγι και ένα τριήμερο στο Αγρίνιο.

Οι χώροι που θα πραγματοποιηθούν οι ενημερώσεις διατίθενται από τα αντίστοιχα τμήματα των ΤΕΙ για τις πόλεις του Αιγίου, του Μεσολογγίου και του Πύργου, ενώ για το Αγρίνιο θα διατεθεί το κεντρικό κτίριο της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα από video, προβολές τύπου ντοκιμαντέρ εκ μέρους των στελεχών του ΙΟΑΣ και διαφανειών με συγκριτικά στατιστικά στοιχεία, εκ μέρους της ΕΛ.Α.Σ, αλλά και με βιωματική εμπειρία μέσω μηχανημάτων ανατροπής, σύγκρουσης και μέθης, οι μαθητές και οι φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν την αναγκαιότητα τήρησης των κανόνων Κυκλοφοριακής Αγωγής και της αποφυγής χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών π.χ. αλκοόλ. προκειμένου μακροπρόθεσμα να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις