Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένοχος για τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή Ιατρικής Νίκου Καραπάνου ο μεθυσμένος οδηγός-Θρήνος από την μάνα στα δικαστήρια της Πάτρας-Τι είπε μετά τη δίκη- ΒΙΝΤΕΟ

Ένοχος για τον θάνατο του 22χρονου φοιτη...

Στο εδώλιο ο οδηγός -Καταδικάστηκε συνολικά σε 5ετή φυλάκιση

ΝΕΟΤΕΡΟ Ποινή φυλάκισης 5 ετών συνολικά επιβλήθηκε νωρίτερα από το Δικαστήριο, στον οδηγό του ΙΧ, το όχημα του οποίου συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του 22χρονου φοιτητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Νίκου Καραπάνου. Τα τέσσερα χρόνια του επιβλήθηκαν για τον θάνατο του 22χρονου και ο ένας χρόνος για τον συνοδηγό, ο οποίος τραυματίστηκε. Επίσης το Δικαστήριο της Πάτρας αποφάσισε χρηματική ποινή 1.300 ευρώ.

Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Οι όροι που τη συνοδεύουν είναι η απαγόρευση οδήγησης για τρία χρόνια ενώ υποχρεούται να παρουσιάζεται στην Τροχαία μια φορά το μήνα.

Η μητέρα του 22χρονου Νίκου είναι παρούσα όπως ήταν φυσικό στη δίκη και ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στα δικαστήρια.

Τι είπε στο thebest.gr  η μητέρα του αδικοχαμένου Νίκου, Κατερίνα Καραντώνη

"Ευχαριστώ το δικαστήριο που για τρία χρόνια "καθάρισε" τους δρόμους από έναν τέτοιο δηγό. Δεν μπορώ να αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί έχασα το παιδί μου. Θα συνεχίσω τη μάχη-προσπάθεια για να μην οδηγούν στους δρόμους, άνθρωποι σαν αυτόν. Εύχομαι ο Νίκος να είναι από τα τελευταία θύματα ", δήλωσε στο thebest.gr η κ. Καραντώνη.

Ο κατηγορούμενος μετά το τροχαίο με θύμα τον Ν. Καραπάνο συνελήφθη εκ νέου να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Για σήμερα έχει προγραμματιστεί στα δικαστήρια της Πάτρας η δίκη του οδηγού το όχημα του οποίου στις 14 Νοεμβρίου 2015 συγκρούσθηκε με σφοδρότητα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος φοιτητής της ιατρικής Νίκος Καραπάνος. Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στη συμβολή της Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Αμερικής, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς του, τον αδελφό του, τους συμφοιτητές και τους φίλους του.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δημοσιοποιηθεί τότε για τις συνθήκες του τροχαίο, ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούσθηκε με αυτό του φοιτητή, δήλωσε τραυματίας και νοσηλεύτηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών απ’ όπου πήρε αργότερα εξιτήριο και γι αυτό δεν συνελήφθη επί τόπου από τους αστυνομικούς.

Πανελλήνιο ενδιαφέρον για τη ιστορία του 22χρονου Πατρινού φοιτητή που "έσβησε" στην άσφαλτο - Τον χτύπησε μεθυσμένος οδηγός -ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή ... - The Best News

Πάτρα: Πέρυσι οδηγούσε μεθυσμένος και ευθύνεται ... - The Best News

 

Πάτρα:Μια εικόνα, τόσος πόνος! Λουλούδια και κεριά ... - The Best News

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις