Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν πήρε τη σημαία στην παρέλαση ο 11χρονος Αμίρ Χουσέιν Ιμέντια από το Αφγανιστάν

Δεν πήρε τη σημαία στην παρέλαση ο 11χρο...

Του έδωσαν την ταμπέλα

Ο 11χρονος Αμίρ Χουσέιν Ιμέντια από το Αφγανιστάν που ζει με την οικογένεια του στην Ελλάδα και φοιτά στο δημοτικό σχολείο Δάφνης Αττικής, αν και είχε κληρωθεί να είναι ο σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά δεν κράτησε τη σημαία. Αν’ αυτού είχε το ταμπελάκι με το όνομα του σχολείου.

Όπως γράφει το lifo.gr, ο διευθυντήςτου σχολείου ενημέρωσε ότι έγινε νέα κλήρωση (;) και η σημαία δόθηκε σε άλλο μαθητή.

Όπως είπε η μητέρα του 11χρονου: «Μίλησα με την Υπηρεσία (σ.σ εννοεί την Ύπατη Αρμοστεία καθώς η οικογένειά της βρίσκεται στην Αθήνα με το πρόγραμμα προσωρινής στέγασης προσφύγων) και τους είπα ότι είμαι πολύ χαρούμενη. Η υπηρεσία μου είπε ότι το παιδί μου θα πρέπει να πάει στην εκκλησία και εγώ τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Δεχόμαστε και σεβόμαστε τον Χριστό και την Παναγία. Όμως, μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η κλήρωση έχει ακυρωθεί και το παιδί μου δεν θα είναι σημαιοφόρος […] «Δεν μας είπαν γιατί».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 11χρονος Αμίρ Χουσέιν Ιμέντια από το Αφγανιστάν στεναχωρήθηκε που δεν κατάφερε να παρελάσει με τη σημαία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις