Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναίκα έζησε τον τρόμο μέρα – μεσημέρι, στη Μεσολογγίου όταν της άρπαξαν την τσάντα – Η Αστυνομία έπιασε δυο νεαρούς

Γυναίκα έζησε τον τρόμο μέρα – μεσημέρι,...

Τραυματίστηκε η γυναίκα

Δυο άτομα προσήχθησαν πριν από λίγο στην Αστυνομία, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην αρπαγή της τσάντας γυναίκας που σημειώθηκε νωρίτερα στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Λύκονος εν μέση οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο δράστης έφυγε τρέχοντας προς το πάρκο του Σκαγιοπουλείου, όπου και προφανώς πάνω στον πανικό του, πέταξε την τσάντα, καθώς οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει τις αναζητήσεις. Η τσάντα βρέθηκε από πολίτη στον κήπο του Σκαγιοπούλειου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Στο μεταξύ, το κυνηγητό συνεχίστηκε στους δρόμους πέριξ του κήπου και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έπιασαν τον ύποπτο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και άλλον έναν νεαρό στο ύψος του Αποστόλου Παύλου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

 

 

16.37: Τον τρόμο, μέρα – μεσημέρι, έζησε πριν από λίγο μια γυναίκα στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Λύκονος στην Πάτρα, όταν την ώρα που περπατούσε, ένας νεαρός την προσέγγισε και της άρπαξε τη τσάντα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη ρίξει στο έδαφος και να την τραυματίσει.

Οι περίοικοι που άκουσαν τις φωνές κάλεσαν την αστυνομία και κατάφεραν να δώσουν μια περιγραφή του δράστη. Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις