Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ "ΜΗΤΕΡΑ" ΜΕ ΤΗ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗ

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ "ΜΗΤΕΡΑ" ΜΕ ΤΗ ΤΖΕΝΙ...

Στην 2η αίθουσα του Πάνθεον, στις 21.15 και στις 23.15

Στη χώρα μας βγαίνει από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, σε διανομή της UIP, η αινιγματική νέα ταινία του σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι «Μητέρα! – Mother!» που έχει διχάσει τους κριτικούς και προξένησε πολλές συζητήσεις μετά την πρεμιέρα της στο 74ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Το φιλμ από την Πέμπτη 19/10 θα προβάλλεται και στην Πάτρα στην 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη, τις ώρες 21.15 και 23.15.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις, Μισέλ Φάιφερ, Ντόναλ Γκλίσον.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Περίληψη

Ένα ζευγάρι, η Μητέρα (Τζένιφερ Λόρενς) κι Εκείνος (Χαβιέ Μπαρδέμ) ζει ήρεμο κι ευτυχισμένο στο απομονωμένο, τεράστιο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που απρόσκλητοι και παράξενοι επισκέπτες, ένας άντρας (Εντ Χάρις) και μια γυναίκα (Μισέλ Φάιφερ) κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους και ο εφιάλτης ξεκινά… Το σπίτι αρχίζει να καταρρέει, σταγόνες αίματος εμφανίζονται και οι λέξεις «Δολοφόνε!» και «Τρελός» προϊδεάζουν για μια ταινία που θα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Το φιλμ έχει μέχρι στιγμής φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα 42 εκατομμύρια δολάρια.

*Η ταινία "Μητέρα!", να προσθέσουμε πως προβάλλεται από την Πέμπτη 19/10 και στην αίθουσα 2 των Στερ Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

*Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον συνεχίζεται στο μεταξύ στις 19.00 έως και τις 25/10, το κοινωνικό φιλμ εποχής "The Promise - Η μεγάλη Υπόσχεση" με τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Όσκαρ Άιζακ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture