Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Mε πρόβλημα παραλυσίας στο νοσοκομείο ο εργάτης που ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια στο Δρέπανο

Πάτρα: Mε πρόβλημα παραλυσίας στο νοσοκο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια

Παραμένει στο νοσοκομείο του Ρίου ο άτυχος αλλοδαπός άντρας μετά από το εργατικό ατύχημα που είχε χθες (16 Οκτωβρίου), στο Δρέπανο την ώρα που έριχνε gunite (εκτοξευμένο σκυρόδεμα). Όπως είναι γνωστό, κούμπησε σε γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια.

Έχασε την παλάμη του υπάλληλος του Δήμου Πατρέων από έκρηξη σε σκουπίδια- Υποβάλλεται σε επέμβαση- Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο άνδρας εκτός από την καρδιακή αρρυθμία έχει να αντιμετωπίσει κάποια παραλλησία σε άκρο του. Παραμένει στο νοσοκομείο για νευρολογικές εξετάσεις , τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν βγει.

Νέο εργατικό ατύχημα στο Δρέπανο - Εργάτης ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια

«Το θέμα που τίθεται είναι αυτό των μέτρων ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται. Το ερώτημα είναι όχι γιατί βρίσκονταν εκεί τα συγκεκριμένα καλώδια αλλά γιατί ήταν “γυμνά”» αναφέρει το Συνδικάτο Οικοδόμων.

Να σημειώσουμε ότι λίγες ώρες αργότερα την Πάτρα συγκλόνισε το εργατικό ατύχημα υπαλλήλου του Δήμου Πατρέων ο οποίος χάνει την παλάμη του από έκρηξη σε σκουπίδια. Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις