Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

KATAΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ" -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

KATAΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ "...

Με Πενέλοπε Κρουζ, Τζόνι Ντεπ, Κένεθ Μπράνα στα Ster/Odeon της Βέσο Μάρε

Έχουν περάσει 43 χρόνια από το φιλμ «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» που είχε σκηνοθετήσει ο Σίντνει Λιούμετ και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με την σπουδαία Ίνγκριντ Μπέργκμαν να κερδίζει το Όσκαρ καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου. Τον Ηρακλή Πουαρό είχε ερμηνεύσει ο Άλμπερτ Φίνει ενώ το καστ περιελάμβανε από τον Σον Κόνερι έως την Βανέσα Ρεντγκρέιβ και την Λορίν Μπακόλ.

Το αριστουργηματικό αστυνομικό βιβλίο της Άγκαθα Κρίστι έγινε ως γνωστό και πάλι ταινία. Το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές - Murder on the Orient Express» αναμένεται στις αίθουσες της Ελλάδας από την Odeon στις 9 Νοεμβρίου 2017 ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κένεθ Μπράνα.

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Ο Κένεθ Μπράνα που τον είδαμε και στην «Δουνκέρκη», σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με ένα all-star cast, που περιλαμβάνει τους Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ και Τζος Γκαντ.

Παραγωγή: Ρίντλεϊ Σκοτ, Μάρκ Γκόρντον, Σάιμον Κίνμπεργκ, Κένεθ Μπράνα, Μάικλ Σάιφερ, Τζούντι Χόφλαντ.

Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: Τομ Μπέιτμαν, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Μαρουάν Κενζάρι, Ολίβια Κόλμαν, Λούσι Μπόιντον, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Σεργέι Πολούνιν.

Την ταινία θα την δούμε και στην Πάτρα, στα Στερ Odeon στη Βέσο Μάρε όπου ήδη έχουν μπει τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture