Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά...

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Μ.Ο.Π. «Χάρισε ζωή» και τους συλλόγους εργαζομένων: Σύλλογο  Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σύλλογο Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Δυτικής Ελλάδας  (ΕΜΔΥΔΑΣ) πρόκειται να οργανώσουν μία κοινή δράση  που στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και προσέλκυση εθελοντών μυελού των οστών και εθελοντών αιμοδοτών. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου τη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. θα πραγματοποιηθεί μία ενημέρωση προς τους περιφερειακούς Συμβούλους σχετικά με το όφελος της Δωρεάς Μυελού των Οστών. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Αιματολογίας/Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών κυττάρων του τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών και  Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Π.Γ.Ν.Π. κος Σπυριδωνίδης Αλέξανδρος. Το ακριβές θέμα της ομιλίας του θα είναι: «Μαζί μπορούμε να κάνουμε την Λευχαιμία παρελθόν»

Επίσης , έξω από την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου θα διανέμεται έντυπο υλικό για την ενημέρωση και την προώθηση της ιδέας μυελού των οστών και θα συμπληρώνονται αιτήσεις για νέους εθελοντές.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι των τριών συνεργαζόμενων φορέων θα ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ αναδεικνύοντας την ανιδιοτελή προσφορά και την ανθρώπινη αλληλεγγύη από άνθρωπο σε άνθρωπο. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρχει κινητή μονάδα αιμοδοσίας  του Π.Γ.Ν.Π για λήψη αίματος από τους εργαζόμενους και τους πολίτες, επί της οδού Αμερικής και Αιγίου και ώρες 9:30-13:30.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αποσκοπεί μέσω της παραπάνω συνεργασίας στην ενίσχυση του καταλόγου των δωρητών μυελού των οστών και στο εμφύσημα της  αναγκαιότητας να καταστούμε όλοι ενεργοί μέτοχοι σε μια ιδέα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης μέσω της δωρεάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις