Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο μύθος πίσω από τα free προγράμματα βελτίωσης απόδοσης των smartphone σας

Ο μύθος πίσω από τα free προγράμματα βελ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Τα περισσότερα αντιβιοτικά και βελτιωτές ταχύτητας για android συσκευές, μάλλον δεν κάνουν αυτό που υπόσχονται. Πρόκεται για δημοφιλή προγράμματα τα οποία έχουν μάλιστα εκατομμύρια downloads ακριβώς γιατί στην περιγραφή τους αναφέρουν πως κάνουν το κινητό σας τηλέφωνο πιο γρήγορο. Οτι σβήνουν τις διεργασίες που πραγματοποιούνται στο φόντο. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα.

Οι περισσότερες εφαρμογές που εγκαθιστά κανείς πλέον στο smartphone του, αποκτούν το δικαίωμα να τρέχουν στο φόντο καταναλώνοντας πόρους από το σύστημα του έξυπνου κινητού σας. Οι εφαρμογές βελτίωσης ταχύτητας και απόδοσης της συσκευής σας επι της ουσίας σβήνουν προσωρινά τα προγράμματα που τρέχουν στο background ή τουλάχιστον έτσι σας δείχνουν όταν τελειώσει η εργασία βελτίωσης. Επι της ουσίας, τα προγράμματα που έτρεχαν στη συσκευή σας, μετά από λίγα λεπτά θα είναι πάλι "εκεί" και θα τρέχουν σαν να μην τα αφαιρέσατε ποτέ από τη μνήμη RAM της συσκευής σας.

Απαιτούνται αυξημένα δικαιώματα στο λειτουργικό σύστημα του smartphone σας ώστε τα προγράμματα βελτίωσης της διαθέσιμης RAM να μπορέσουν να μπλοκάρουν και να σβήσουν τις τρέχουσες εφαρμογές που γονατίζουν τη συσκευή σας, ενώ δεν τα χρησιμοποιείται καν.

Αυτό πρακτικά μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας, αν είσαστε λίγο περισσότερο εξοικιωμένοι με το σύστημα ρυθμίσεων της συσκευής σας, μέσω του tab εφαρμογές σε android συσκευές. Ορίζεται την προτεραιότητα και επίσης τον αποκλεισμό της εφαρμογής που δεν επιθυμείτε να τρέχει στο φόντο, αν εσείς δεν την επιλέξετε για να τρέξει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις