Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: To ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς μεταφέρθηκε προσωρινά στον σταθμό "Παν. Κανελλόπουλος"

Πάτρα: To ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς μεταφέρθηκε πρ...

Πολίτες παραπονέθηκαν ότι έφυγε από το κέντρο της Πάτρας και μεταφέρθηκε εκτός

Από τις 28 Ιουλίου 2017 η επιβίβαση των ταξιδιωτών του ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας στην Πάτρα γίνεται πλέον όχι από τον σταθμό του ΚΤΕΛ στην Όθωνος Αμαλίας και Γεροκωστοπούλου αλλά από την Ηρώων Πολυτεχνείου, το κτίριο Παν. Κανελλόπουλος, όπου στεγάζεται και ο σταθμός του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αναμένεται να ισχύσει έως και τον Σεπτέμβριο. Τα δρομολόγια όπως μας ενημέρωσαν (τηλ. 2610 420 400) είναι τρία: καθημερινά στη 1 το μεσημέρι που εξυπηρετεί και όσους πηγαίνουν στη Σάμη Κεφαλονιάς και στο Ληξούρι, στις 5 το απόγευμα και στις 8.30 το βράδυ, για Πόρο και Αργοστόλι. Το δρομολόγιο των 20.30 δεν ισχύει το Σάββατο.

Πολλοί είναι οι επιβάτες που αυτές τις μέρες θα επιλέξουν να ταξιδέψουν για την Κεφαλονιά μέσω του ΚΤΕΛ (τα λεωφορεία επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής Κυλλήνη – Πόρος Κεφαλονιάς) και η κίνηση είναι αυξημένη. Το εισιτήριο κοστίζει για Σάμη 20.60 ευρώ.

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαστική η προσωρινή μετακίνηση του ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας στον επιβατικό σταθμό Παν. Κανελλόπουλος κάτω από το ναό του Αγ. Διονυσίου μιας και στην Γεροκωστοπούλου υπήρχε πρόβλημα στο να στρίψουν τα λεωφορεία μιας και πολλά οχήματα ανεβαίνουν από το σημείο για να βγουν στην Αγ. Ανδρέου.

Σε κάθε περίπτωση δεν έλειψαν και τα παράπονα πολιτών που είχαν συνηθίσει το συγκεκριμένο σημείο ότι το ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας μεταφέρθηκε αρκετά πιο μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις