Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διέρρηξαν σπίτι στην Εγλυκάδα την ώρα που μέσα κοιμούνταν οι ιδιοκτήτες

Διέρρηξαν σπίτι στην Εγλυκάδα την ώρα πο...

Τους πήραν φορητό υπολογιστή και χρυσαφικά

Οι διαρρήκτες «αλωνίζουν» και μάλιστα έχουν το θράσος να «χτυπούν» σε σπίτια τη νύχτα από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες, την ώρα που μέσα κοιμούνται οι ιδιοκτήτες των σπιτιών. Όπως καταγγέλθηκε στο thebest.gr, τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Αυγούστου, μεταξύ 3 και 5 το πρωί, άγνωστοι εισέβαλαν στον 2ο όροφο κατοικίας σε κεντρικό δρόμο της περιοχής της Εγλυκάδας Πατρών και αφαίρεσαν ένα laptop, μπιζού, 4 ρολόγια, έναν επίχρυσο σταυρό συναισθηματικής αξίας, κ.α. ενώ «αναστάτωσαν» σχεδόν όλο το σπίτι.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν και κοιμούνταν η κοπέλα που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί το πρωί, οπότε και κάλεσε την αστυνομία και πήρε αποτυπώματα, και η βαρήκοη και με αναπνευστικό πρόβλημα μητέρα της, γι’ αυτό αλλά και λόγω της ζέστης είχαν αφήσει ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες, γεγονός που εκμεταλλεύθηκαν οι δράστες.

Όπως μας είπε η καταγγέλλουσα, οι δράστες πρέπει να σκαρφάλωσαν και να ανέβηκαν από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου, όπου κατοικεί μία άλλη κυρία.

Στην περιοχή της Εγλυκάδας έχουν συμβεί και άλλα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων και οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και ζητούν μεγαλύτερη φύλαξη και προστασία από την αστυνομία.

*Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτίμηση είναι πως πρόκειται για οργανωμένους και επαγγελματίες δράστες που "χτύπησαν" αθόρυβα και μεθοδικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις