Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνωστισμός στα κάγκελα του λιμανιού της Πάτρας από μετανάστες -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ- Μετά το Λαδόπουλο θα γίνει καθαρισμός και στην ΑΒΕΞ

Συνωστισμός στα κάγκελα του λιμανιού της...

Σε έξαρση για μια ακόμη φορά το προσφυγικό στην Πάτρα

Σε έξαρση και πάλι το προσφυγικό στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Μετανάστες σκαρφαλώνουν πότε μεμονωμένα πότε κατά ομάδες στα κάγκελα του λιμανιού και  εισβάλουν στο χώρο επιχειρώντας να μπουν σε καποια νταλίκα που θα επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός το απόγευμα της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, προχωρούν οι εργασίες στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο Λαδόπουλου όπου έχουν βρει καταφύγιο οι πρόσφυγες. Μετά τον καθαρισμό του χώρου προ ημερών, ο δήμος θα προχωρήσει στον καθαρισμό και την απολύμανση του χώρου, την τοποθέτηση σκηνών, ώστε να κοιμούνται οι μετανάστες μέσα, στη δημιουργία τουαλετών και εγκαταστάσεων ντους, ενώ θα διανέμονται τακτικά είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα και παπούτσια, ενώ θα ξεκινήσει και η καθημερινή σίτιση αλλά και η ιατρική εξέταση όλων.

Οργανωμένος ξενώνας για τους πρόσφυγες από τον ... - The Best News

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει καθαρισμός από τα δημοτικά συνεργεία και στην Αβεξ της Ακτής Δυμαίων, όπου επίσης έχουν καταλύσει μετανάστες.

Τόνους σκουπιδιών έβγαλαν από το Λαδόπουλο τα ... - The Best News

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις