Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Μέχρι το απόγευμα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Ενασχόληση επίσης με υγεία, διατροφή, και με τα κατοικίδια. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρμονική και κοινωνική, και θα εστιαστεί περισσότερο στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Άνετα σχετικά ξεκινά η μέρα, και πιθανόν μέχρι το απόγευμα να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ενασχόληση με τα παιδιά. Δημιουργικές ώρες, με σπορ επίσης και παιχνίδι. Κατόπιν που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στη τακτοποίηση διάφορων εργασιών για την υπόλοιπη μέρα.

Δίδυμοι

Κυρίως με το σπίτι, την οικογένεια ή με θέματα ακινήτων αναμένεται ν’ ασχοληθείτε μέχρι το απόγευμα, ενώ δεν θα λείπουν μικροδιαφωνίες με τους δικούς σας. Πιο εσωστρεφείς ώρες. Όμως κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και ανακτάτε την εξωστρέφειά σας, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι.

Καρκίνος

Επικοινωνιακά και κινητικά ξεκινά η μέρα, με πιθανές διάφορες επαφές, τηλέφωνα, συζητήσεις, αλλά και με μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Ενασχόληση με διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής θα περάσει στο σπίτι και την οικογένεια κυρίως, ενώ μπαίνετε σε πιο νοσταλγική και συναισθηματική διάθεση.

Λέων

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα τονίσει τον τομέα των οικονομικών και των αποκτημάτων σας, κι έτσι θα είναι ώρες με πιθανές πληρωμές ή με διάφορες άλλες συναλλαγές και ψώνια. Πιο ήρεμες και απολαυστικές ώρες. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο και θα γίνει πιο κινητικό το κλίμα, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, κουβεντούλα.

Παρθένος

Το ζώδιό σας θα διατρέχει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη και θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα ή πρωτοβουλία. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ήρεμη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό και τις αισθήσεις.

Ζυγός

Κλείνετε κάποιους κύκλους ή ορισμένα θέματα το πρωί που θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο η Σελήνη, ενώ θα είναι ώρες πιο εσωστρεφείς και με ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα γίνετε αρκετά δραστήριοι κι εξωστρεφείς για την υπόλοιπη μέρα, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Έμφαση στους φίλους αλλά και στη διαδικτυακή σας ζωή δίνει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Κάνετε σχέδια. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει μια ανάγκη για απόσυρση και ησυχία, ενώ θα ευνοήσει την ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα.

Τοξότης

Στα επαγγελματικά σας και σε διάφορες υποχρεώσεις δίνει μέχρι το απόγευμα έμφαση η Σελήνη, ενώ θα είναι ώρες που θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι αφιερωμένη στους φίλους, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τις παρέες σας. Ενασχόληση επίσης με το διαδίκτυο και τα social media.

Αιγόκερως

Ξεκινά με ένα αίσθημα ελευθερίας η μέρα και χωρίς πιέσεις, ενώ η Σελήνη δίνει έμφαση στα ταξίδια και σε διάφορες περιπέτειες μέχρι το απόγευμα. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο, και είναι πιθανό να παρουσιαστούν υποχρεώσεις, ενώ θα εστιαστείτε και στα επαγγελματικά σας. Θα φανείτε περισσότερο κοινωνικά για την υπόλοιπη μέρα.

Υδροχόος

Φαίνεται να τακτοποιείτε διάφορα οικονομικά θέματα μέχρι το απόγευμα, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, ασφάλειες, εφορία, επενδύσεις, συντάξεις, κληρονομικά ή άλλα ζητήματα. Πιο εσωστρεφείς ώρες. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και κάνει τη διάθεση πιο “ανοιχτή” και αισιόδοξη για την υπόλοιπη μέρα, ενώ θα δώσει έμφαση στα ταξίδια αλλά και στο διάβασμα.

Ιχθύες

Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με διάφορες συναντήσεις, ενώ μέχρι το απόγευμα η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική, και θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας. Καλές ώρες επίσης για έρευνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being