Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο "Ιπποκράτης" για τα εγκαίνια του πολυώροφου του Αγίου Ανδρέα

Ο "Ιπποκράτης" για τα εγκαίνια...

Ανακοίνωση για τη χθεσινή τελετή εγκαινίων

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας  αναφέρει για τα χθεσινά εγκαίνια. "Πάρα πολλά θα μπορούσε να πει κάποιος για τα χθεσινά ¨εγκαίνια¨ του ανακαινισμένου 7ορόφου κτιρίου του Γ.Ν Πατρών,  την αποτυχημένη όπως εξελίχθηκε κυβερνητική φιέστα με το πολυπληθές κομματικό ακροατήριο, έμμισθων και άμισθων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Θα μπορούσε να αναφερθεί κάποιος

ü Κατ΄ αρχήν στην ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, την ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που επιχείρησαν να κάνουν, μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου, τα προκλητικά συμπεριφερόμενα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και  στα επεισόδια που προκάλεσαν στην ξεπερασμένη προσπάθεια τους, τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους να κάνουν αισθητή την δική τους και μόνον παρουσία με ευνόητους κομματικούς λόγους.

ü Στην υποβαθμισμένη παρουσία-συμμετοχή των φορέων της περιοχής μας και των συντελεστών αυτού του έργου, εξαιτίας της αλαζονικής συμπεριφοράς και πρακτικής του Διοικητή σε ότι αφορά την καθόλου τυχαία μονοπώλησης της πρόσκλησης των εγκαινίων.

ü Στην με αστεία και ψεύτικα επιχειρήματα, απουσία των υπουργών της υγείας και όχι μόνον, επιχειρήματα που οι ίδιοι διέψευσαν, τόσο με την εδώ παρουσία του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Βουλευτή Ριζούλη, όσο και με την παρουσία του Κου Πολάκη στη ΓΑΔΑ, για την παραλαβή κλοπιμαίων μηχανημάτων, μια παραλαβή που θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε άλλη ημέρα  και ώρα.

ü Στην μικροψυχία των διοργανωτών που από εμπάθεια και όχι μόνον, δεν συμπεριέλαβαν ούτε στους καλεσμένους ούτε στους ομιλητές το Σωματείο των Εργαζόμενων, που ως γνωστόν σε όλους, είναι ο μοναδικός φορέας που όλα αυτά τα χρόνια πιέζοντας και όχι μόνον κατάφερε να γίνει αυτό το κτίριο που ήθελαν εγκαινιάζοντάς το, κατ΄ αυτόν τον τρόπο, να το οικειοποιηθούν.

Θα μπορούσε επίσης κάποιος ν΄ αναρωτηθεί, αυτοί χθες τι εγκαινίαζαν;

ü Εγκαινίαζαν ένα έργο που δεν τους ανήκει και που με τις επιλογές τους καθυστέρησαν την παράδοσή του κατά ένα ολόκληρο χρόνο.

ü Εγκαινίαζαν την βεβιασμένη και χωρίς σχεδιασμό μεταστέγαση, που εξαιτίας τους δημιούργησε πλείστα χωροταξικά και λειτουργικά προβλήματα.

ü Εγκαινίαζαν το κλείσιμο του Ν.Ν Θώρακος.

ü Τί;

Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να πει πάρα πολλά για όλα αυτά τα συμβαίνοντα, για τα οποία μιλάνε με τον καλύτερο τρόπο τα ΒΙΝΤΕΟ και οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, όπου κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στους Εργαζόμενους και δη στο Σωματείο, με κάθε πρόσφορο τρόπο. Χαρακτηριστική φιγούρα η ¨ΛΟΥΚΑ του ΣΥΡΙΖΑ¨, κλπ άλλοι γραφικοί και ιδιαιτέρως ο δίνων εξετάσεις Πρόεδρος του ΚΕΣΥ, η τρισάθλια και ανεκδιήγητη παρουσία με τις πυγμαχικές του επιθέσεις και τις λεκτικές μοναχικές του εκφράσεις, που δεν τιμούν τον τίτλο που ελέω ΣΥΡΙΖΑ κατέχει  ούτε βεβαίως την επιστημονική του ιδιότητα.

Κλείνοντας αυτήν την θλιβερή ιστορία, θα αρκεστούμε να πούμε ότι η ΑΛΑΖΟΝΙΑ, η ΕΜΠΑΘΕΙΑ, η συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η ΑΠΑΞΙΩΣΗ των πάντων και η περιφρόνηση όλων όσων δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ από τούς διοργανωτές, που απ΄ ότι φαίνεται και από τις σημερινές δηλώσεις κάποιων κομματικών παραγόντων ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, βαίνουν δυστυχώς σε βάρος του Νοσοκομείου.

Τέλος αφού πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους Συλλόγους, τους Ιατρούς και τους Συναδέλφους που ένωσαν μαζί μας την φωνή τους για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και γενικά της Υγείας,

να επισημάνουμε ότι από την χθεσινή διαδικασία, κρατάμε δύο πράγματα:

ü Την επιβεβαίωση από τον Γ.Γ της  εξέλιξης που λέγαμε ότι υπήρχε για τον  Οργανισμό, μια εξέλιξη που εκθέτει ανεπανόρθωτα και μάλιστα επισήμως την Διοίκηση του Νοσοκομείου, που έφερε το σχετικό θέμα για συζήτηση στο Δ.Σ την στιγμή που αυτός είχε ολοκληρωθεί από το Υπουργείο Υγείας και είχε ήδη αποσταλεί στο Υπουργείο Διοικητικής ανασυγκρότησης.

ü Και την ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ του Γ.Γ στο αίτημά μας για ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ υπό την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, μέσα στον μήνα στο Υπουργείο, για την περαιτέρω κτιριακή μας επέκταση, την αύξηση του Προϋπολογισμού μας και την αναγκαιότητα γενναίων προσλήψεων Ιατρών και Προσωπικού".

Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις