Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Talk of the town για τις μοναδικές του γεύσεις, έχει ήδη γίνει το ξεχωριστό Umammy!

Talk of the town για τις μοναδικές του γ...

Στην οδό Αγίου Ανδρέου 143 στο κέντρο της πόλης μετά την Γούναρη (απέναντι από το Πλαίσιο)

Νέα άφιξη στον κλάδο της εστίασης στην Πάτρα, αποτελεί πλέον το ξεχωριστό Umammy στην οδό Αγίου Ανδρέου 143 στο κέντρο της πόλης μετά την Γούναρη (απέναντι από το Πλαίσιο), με εξαιρετικό φαγητό σε προσιτές τιμές.

Λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο από το πρωί στις 08.00 έως το απόγευμα στις 18.00 (08.00 με καφέ, πρωινό, σνακ, χυμούς και το φαγητό βγαίνει ζεστό στο μπουφέ μας στις 12.00-18.00, που κλείνει και το Umammy)

 

Σύμφωνα με όσα μας τόνισαν οι ιδιοκτήτες του, "στο Umammmy μένουμε πιστοί στην παράδοση με τα μαγειρευτά μας Ελληνικά φαγητά, ακολουθούμε όμως και τις σύγχρονες τάσεις, health και slow food, με τη Μεσογειακή μας διατροφή, με ψωμιά πολύσπορα, μεγάλα προζυμένια καρβέλια αργής ωρίμανσης, υπερτροφές, αλλαντικά με 0% λιπαρά, άγριο ρύζι, ζυμαρικά ολικής άλεσης και προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Vegetarian πιάτα, φρέσκιες σαλάτες, βραστά ή ψητά λαχανικά, πρωτείνες από λευκά κρέατα για όλους αυτούς που προσέχουν την γραμμή τους.

Ζυμαρικά που μαγειρεύονται μπροστά σας σε μεγάλη ποικιλία, ψητά της ώρας και καταπληκτικά σνίτσελ, τραγανά, ζουμερά και νόστιμα.

Μαγειρεύουμε με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, συνταγές αγαπημένες, μοναδικά πληθωρικές που γευτήκαμε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Ξεχωρίσαμε και φέρνουμε για εσάς μοναδικά προϊόντα, όπως το αυγοτάραχο Μεσολογγίου και το καπνιστό χταπόδι Stefos, σφέλλα και σύγκλινο Μεσσηνίας, αυθεντικό κόκκινο χαβιάρι σολωμού, βούτυρο και λάδι τρούφας Υδνον, λαδοτύρι από την Ζάκυνθο, Grana Padano από το Piemonte, χειροποίητη μουστάρδα από σκόνη σιναπόσπορου, γραβιέρα από την Αμφιλοχία, πιπερόμελο του Ναουμίδη από την Φλώρινα, Κεφαλλονίτικο θυμαρίσιο μέλι Lazaratos, σπιτική καυτερή σάλτσα από πιπεριές Φλωρίνης, chilli και ντομάτα, υλικά που θα τα γεύεστε στο Umammy αλλά και θα έχετε τη δυνατότητα να τα πάρετε και για το σπίτι για να φιλοξενήσετε τους δικούς σας καλεσμένους.

Όλα έτοιμα μαγειρεμένα μπροστά στα μάτια σας φρεσκότατα, νόστιμα και λαχταριστά για να διαλέξετε τα πιάτα που σας αρέσουν και με πολλές επιλογές για να τα συνοδέψετε.

Φρέσκιες σαλάτες, λαχανικά, κινόα, ρύζια άγρια και αρωματικά, υπερτροφές, και χειροποίητες vinaigrette sauce σε πολλές εκδοχές.

Κάθε μέρα και διαφορετικό menu ανάλογα με την εποχή, κάτι που εγγυάται άλλωστε και τη νοστιμιά των φαγητών όπως ξέρετε.

Σας ετοιμάζουμε νοστιμότατα Tapas για να πιείτε μπυρίτσα και ουζάκι σε μικρές ή μεγάλες ανάπαυλες μέσα στην ημέρα σας από τις 11.00 το πρωί.

Διαλέξαμε πολλές και διαφορετικές συνταγές από όλον τον κόσμο στα μαγειρέματα μας για να προσδώσουμε κάθε μέρα ποικιλία στην διατροφή σας.

Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο της Πάτρας κάτι το μοναδικό γιατί είναι ένα εκπαιδευμένο, πολυταξιδεμένο και απαιτητικό κοινό που θέλει να γευτεί το κοκκινιστό του μελωμένο και νόστιμο, το παστίτσιο ή το μουσακά του αφράτο, πλούσιο σε γεύση και νοστιμιά με τα καλύτερα υλικά αλλά ταυτόχρονα είναι και ανοιχτό σε νέες γεύσεις που αναζητά στις παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας, ξέροντας όμως πάντα να ξεχωρίζει το καλύτερο.

Θα φέρουμε κοντά σας εξαιρετικούς μαγείρους και μαγείρισσες, ανθρώπους που λατρεύουν και αυτοί το καλό φαγητό όπως εμείς, να μαγειρέψουν για εσάς με πρώτον που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας τον φίλο μου Αλέξανδρο Ρήγα που τόσο τον αγαπήσατε στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Σύντομα θα έχετε νέα μας για πολλά events που σχεδιάζουμε για εσάς."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life