Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση και λεκτικές αντιπαραθέσεις στα εγκαίνια του πολυώροφου του Αγίου Ανδρέα απουσία ...Υπουργών - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Ένταση και λεκτικές αντιπαραθέσεις στα ε...

Σήμερα το πρωί

Ένταση, λεκτικές αντιπαραθέσεις και... φτυσίματα στη διάρκεια της προσέλευσης της διοίκησης του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και στελεχών της 6ης ΥΠΕ για τα επίσημα εγκαίνια του πολυόροφου κτιρίου.Εργαζόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί στην πύλη του νοσοκομείου επιτέθηκαν λεκτικά στα στελέχη της υγείας στην περιοχή και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργειου Υγείας που παρέστη στην τελετή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την ανάπτυξη του νοσοκομείου. Επίσης, σημείωσε ότι η ολοκλήρωση των εργασιών και η επαναλειτουργία του πολυώροφου κτιρίου επετεύχθη χάρη στο πείσμα όσων κατέβαλαν προσπάθειες για αυτόν τον σκοπό, αναφέροντας τα συναρμόδια υπουργεία, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Σερεμέτης, χαρακτήρισε σημαντικό γεγονός την επαναλειτουργία του πολυώροφου κτιρίου, προσθέτοντας ότι η ανακατασκευή του ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια πολλών.

Μετά την τελετή των εγκαινίων, ο κ. Γιαννόπουλος ξεναγήθηκε στο πολυώροφο κτίριο και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των γιατρών και άλλων εργαζομένων στο νοσοκομείο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

7.36 πμ Στην πύλη του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας έχουν προγραμματίσει να περιμένουν... οι εργαζόμενοι του νοσοκομειου αλλά και αντιπροσωπείες άλλων σωματείων, το υπουργικό κλιμάκιο που επρόκειτο σήμερα στην Πάτρα να παραστεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου που έχουν προγραμματιστεί για τις 11.30.

Όπως όλα δείχνουν οι επικεφαλής του υπουργείου Υγείας δεν θα κατέβουν τελικά στην Πάτρα, καθώς όπως ενημερώθηκε σχετικά ο διοικητής του Νοσοκομείου Θόδωρος Σερεμέτης, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στην ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στη Βουλή για την υπόθεση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου.

Πάτρα: Πιθανότατα χωρίς υπουργική παρουσία τα εγκαίνια του Αγ. Ανδρέα το πρωί της Τετάρτης

 

Οι εργαζόμενοι του «Αγ. Ανδρέα» προτάσσοντας το πάγιο αίτημά τους για περαιτέρω κτιριακή επέκταση του νοσοκομείου αποφάσισαν όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους: «να κάνουν εμφανή την παρουσία τους απέναντι στο κυβερνητικό κλιμάκιο, της φιέστας και του μετρ των εγκαινίων σε έργα ημιτελή και έργα που δεν τους ανήκουν, από την είσοδό του στο Νοσοκομείο μέχρι και την αποχώρησή του».

Kαλούν το σύνολο των εργαζομένων στα νοσοκομεία της περιοχής αλλά και τους ίδιους να παραβρεθούν αύριο στις 10 το πρωί στην πύλη του Νοσοκομείου κόντρα στις φιέστες και τα πανηγύρια των κυβερνώντων σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η διοίκηση του Σωματείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις