Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στα εγκαίνια του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας

Πάτρα: Κινητοποιήσεις από τους εργαζόμεν...

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης

Ανακοίνωση με αφορμή τα εγκαίνια του πολυόροφου κτιρίου του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας την Τετάρτη εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων "ο Ιπποκράτης". Μάλιστα οι εργαζόμενοι την ημέρα των εγκαινίων ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"ΦΙΕΣΤΑ και ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ  για έργα που δεν τους ΑΝΗΚΟΥΝ η για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που έκλεισαν;

 

Σε ότι αφορά την επικείμενη κυβερνητική φιέστα των εγκαινίων του ανακαινισμένου 7ορόφου κτιρίου του Γ.Ν Πατρών, το Δ.Σ του Σωματείου μας, λαμβάνοντας υπ' όψιν του την μη ανταπόκριση τους στο αίτημά μας για ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ  ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ, σχετικά με την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ της περαιτέρω ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ του Νοσοκομείου, στην  σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να κάνει ΕΜΦΑΝΗ την παρουσία του απέναντι στο κυβερνητικό κλιμάκιο, της φιέστας και του μετρ των εγκαινίων σε εργα ημιτελή και εργα που δεν τους ανήκουν, από την είσοδό του στο Νοσοκομείο μέχρι και την αποχώρησή του.

Αποφάσισε να απευθυνθεί, στους Υπουργούς της  "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" και των "ΣΧΙΣΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" , ρωτώντας τους απλά, γιατί έρχονται στην πόλη μας και στο Νοσοκομείο; έρχονται να εγκαινιάσουν τι;

• Το κτίριο που δεν κατασκεύασαν αυτοί

•   Την χωρίς σχεδιασμό μεταστέγαση σ' αυτό και που δυστυχώς δεν την χρηματοδότησαν ως όφειλαν.

•  την συρρίκνωση κατά 50% του ΝΝΘώρακος, που από Νοσοκομείο το μετέτρεψαν σε κλινική.

• Την μετά απο 30 χρόνια διακομιδή ασθενών στην Αθήνα.

• Την επικίνδυνα συνεχιζόμενη Υποχρηματοδότηση και Υποστελέχωση του Νοσοκομείου

τι;

η μήπως τον ανύπαρκτο σχεδιασμό τους και την αδιαφορία τους, για την περαιτέρω ανάπτυξη του Νοσοκομείου, τις νέες κτιριακές υποδομές που χρειάζεται για να στεγάσει τις 150 και πλέον άστεγες κλίνες του και όχι μόνον.

Εμείς λοιπόν οι Εργαζόμενοι που με τους αγώνες μας πετύχαμε και  καταφέραμε   αυτό το έργο, κρατήσαμε αυτό το Νοσοκομείο, θα συνεχίσουμε δίνοντας την μάχη και σήμερα  για την περαιτέρω κτιριακή ενίσχυση του Νοσοκομείου, για την χρηματοδότησή του κσι την πλήρη στελέχωσή του, έτσι ώστε αυτό να γίνει ο πραγματικός ένας εκ των δύο πυλώνων της υγείας στην περιοχή μας.

Γι' αυτόν μας τον ΑΓΩΝΑ και τις ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ αλλά και τους Πολίτες της περιοχής μας να παραβρεθούν στις 10 το πρωί της τετάρτης στην πύλη του Νοσοκομείου για να διεκδικήσουμε τα προαναφερόμενα, κόντρα στις φιέστες και τα πανηγύρια των κυβερνώντων σ'  αυτούς τους δύσκολους καιρούς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις