Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Προσέξτε τις εμμονές και τα επικοινωνιακά μπλακ-άουτ μέχρι και αύριο, με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα να προκαλεί ένα “βύθισμα” νοητικό, και ένα κόλλημα στο παρελθόν, κάτι που το ζώδιό σας δεν συνηθίζει. Πιθανά εμπόδια στην επικοινωνία με τους δικούς σας και στα επαγγελματικά, αλλά και γενικά. Περιπλοκές με άτομα εξουσίας. Αποφύγετε πικρά λόγια.

 

Ταύρος

Λέγονται πράγματα που σας προβληματίζουν μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, μια όψη που δημιουργεί νοητικά κολλήματα. Προσέξτε τα προβλήματα στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις. Εμπόδια επίσης σε σχέση με εξετάσεις, μαθήματα, σπουδές, αλλά και σε θέματα νομικά. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Δυσκολία κατανόησης – σκεφτείτε βαθύτερα.

Δίδυμοι

Λόγω της αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μπορεί να παρουσιάζονται εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ ίσως έχετε κι εμμονές ή ανταγωνισμούς για θέματα οικονομικά. Μια όψη που επίσης προκαλεί ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα, καθώς βλέπετε τις διαφορετικές αξίες και τα κρυφά κίνητρα των άλλων.

Καρκίνος

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα μέχρι και αύριο, η οποία προκαλεί έμμονες ιδέες και βγάζει διάφορες υπαρξιακές αγωνίες και “σκοτεινές” σκέψεις στην επιφάνεια, κυρίως με τον εαυτό και τις σχέσεις σας – αποκαλύψτε τους φόβους σας, μην αφήνεστε σ’ αυτούς. Πιθανά εμπόδια σε συναντήσεις, σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Αρκετά τα παρασκήνια μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, ενώ ειδικά στον χώρο δουλειάς δεν λείπουν οι ίντριγκες και οι περιπλοκές. Πιθανόν να βγαίνουν διάφορες φοβίες ή ενοχές στην επιφάνεια, όπως και σκέψεις αγωνίας για θέματα εργασιακά και υγείας. Επίσης είναι πιθανό να μαθαίνετε κάποια μυστικά. Ολοκλήρωση κάποιων επαφών.

Παρθένος

Δημιουργούνται περιπλοκές σε φιλίες, μέσα σε ομάδες, στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, ενώ υπάρχει καχυποψία, και ίσως λέγονται πράγματα χειριστικά ή που πληγώνουν – προσέξτε τις εμμονές στις παραπάνω σχέσεις. Αποκάλυψη μυστικών. Εμπόδια στη δικτύωση, σε σχέδια, στο ίντερνετ και σε συναντήσεις.

Ζυγός

Δεν λείπουν οι έμμονες ιδέες και η καχυποψία μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τις θεωρίες συνωμοσίας στο νου σας. Προκαλεί περιπλοκές στην επικοινωνία, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο και με άτομα εξουσίας, αλλά και με τους δικούς σας. Πιθανά εμπόδια σε επαφές. Ζητά πιο βαθιά σκέψη και έρευνα.

Σκορπιός

Η τάση σας για καχυποψία και για δημιουργία θεωριών συνωμοσίας γίνεται πιο έντονη μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα. Προσέξτε κιόλας να μην προβάλλετε δικά σας θέματα στους άλλους. Μια επιρροή που φέρνει εμπόδια και περιπλοκές στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις τα ταξίδια, και σε θέματα νομικά. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους.

Τοξότης

Είναι πιθανό να υπάρχουν εμπόδια σε πληρωμές και σε διάφορα οικονομικά θέματα μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις εμμονές με τα οικονομικά και την υλική αλλά και συναισθηματική σας ασφάλεια. Μια όψη που είναι επίσης πιθανό να αποκαλύπτει κάποια μυστικά, ενώ δεν λείπουν οι ίντριγκες.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στο νου σας γίνονται μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, η οποία εφιστά τη προσοχή σε πικρά λόγια ή σε σκέψεις πικρίας, αλλά και σε έμμονες ιδέες και καχυποψία. Εμποδίζονται κάποιες συναντήσεις ή υπάρχουν γενικά επικοινωνιακά εμπόδια αλλά και παρεξηγήσεις. Καλή για έρευνα ωστόσο.

Υδροχόος

Κριτικές που πληγώνουν αλλά και παρασκήνια είναι πιθανά μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, ενώ και στο χώρο δουλειάς γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσέξτε τα εμπόδια σε επαφές. Επίσης μπορεί να εμποδιστούν συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας, ή να υπάρξουν εμμονές για θέματα υγείας/διατροφής. Εμμονές ή προβλήματα και με τα κατοικίδια.

Ιχθύες

Στα ερωτικά και στις φιλίες ή μέσα σε ομάδες γίνονται ξεκαθαρίσματα μέχρι και αύριο με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, ενώ δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις και οι περιπλοκές στην επικοινωνία, αν όχι οι ίντριγκες. Το ίδιο και με τα παιδιά. Πιθανόν να εμποδίζονται επαφές για δημιουργικά κι επιχειρηματικά project, ή για κάποια άλλα σχέδιά σας.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being