Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Γολγοθάς" για ένα ραντεβού σε τακτικό ιατρείο στο ΠΓΝΠ - Τέσσερις μήνες αναμονή για οφθαλμίατρο και χωρίς απάντηση στο τηλέφωνο

"Γολγοθάς" για ένα ραντεβού σε...

Καταγγελία στο thebest.gr

Eδώ και μέρες προσπαθεί να κλείσει ραντεβού με οφθαλμίατρο και δερματολόγο στα  πρωινά Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr. Όμως οι προσπάθειές του παραμένουν άκαρπες. Όπως περιγράφει, από το τηλεφωνικό κέντρο προ ημερών ενημερώθηκε, με ηχογραφημένο μήνυμα, ότι τα ραντεβού για τον Ιούνιο ήταν κλεισμένα. Οπότε θα έπρεπε να καλέσει από τις 15 Ιουνίου και μετά για να ορίσει επίσκεψη σε γιατρό για το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο και πέρα.

Ωστόσο το τηλεφωνικό κέντρο είτε μιλάει διαρκώς, είτε μένει βουβό, είτε ακούγεται το παλιό ηχογραφημένο μήνυμα που λέει καλέστε μετά τις 15 Ιουνίου

Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του thebest.gr από το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο δεν κατάφερε να βρει λύση, παρά το γεγονός ότι τον παρέπεμψαν στον υπεύθυνο για τα ραντεβού, ο οποίος ωστόσο σήμερα, δεν απάντησε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Με αφορμή τα εμπόδια στην τηλεφωνική επικοινωνία που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με την καταγγελία, στο προσκήνιο επανέρχεται το ζήτημα της πολύμηνης αναμονής για τον ορισμό ραντεβού.

Ο καταγγέλλων ανέφερε ότι την επίσκεψή του σε οφθαλμίατρο τον Ιούνιο την είχε ορίσει από τον Φεβρουάριο, ενώ η αναμονή για τον δερματολόγο είναι γύρω στο έναν μήνα.

Πομλύμηνη είναι η αναμονήκαι για ενδοκρινολόγο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις