Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οπαδοί Αρτέμη Σώρρα: Ο Δήμος της Πάτρας φταίει που δεν έγινε η συγκέντρωση στα Ψηλαλώνια – Αναρχικοί: Αν νομίζουν πως μπορούν να σουλατσάρουν ανενόχλητοι, είναι γελασμένοι

Οπαδοί Αρτέμη Σώρρα: Ο Δήμος της Πάτρας ...

Στον απόηχο των δυο συγκεντρώσεων που έγιναν στην Πάτρα

Η επόμενη των δυο συγκεντρώσεων που έγιναν στην Πάτρα το απόγευμα του Σαββάτου από τους οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα και από τους αντιεξουσιαστές, με την Αστυνομία στη μέση, δίνεται με ανακοινώσεις και από τις δυο πλευρές.

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα τα βάζουν με τη δημοτική Αρχή της Πάτρας, καθώς όπως αναφέρουν, δεν τους έδωσε την άδεια να κάνουν την προγραμματισμένη συγκέντρωσή τους στα Ψηλαλώνια το απόγευμα του Σαββάτου. Ωστόσο, οι αναρχικοί με ανάρτησή τους, σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τονίζουν ότι στόχος της παρέμβασης που έκαναν στα Ψηλαλώνια ήταν να μην γίνει η συγκέντρωση σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες της Πάτρας, όπως και συνέβη.

Τελικώς η συγκέντρωση των οπαδών του Σώρρα έγινε στην Ιχθυόσκαλα, με την αστυνομία να έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να υλοποιεί σχέδιο, ώστε να μην συναντηθούν οι δυο ομάδες πολιτών.

Στην ανακοίνωση που έφτασε στο thebest.gr από την Ελλήνων Συνέλευσις, αναφέρεται ότι αν και ο Δήμος της Πάτρας είχε εγκρίνει το αίτημα για τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης στα Ψηλαλώνια από την Τετάρτη 6 Ιουνίου και είχε προβληθεί το γεγονός, τελικά δεν τους έδωσε γραπτώς την άδεια.

«Αυτός είναι λόγος για τον οποίο άλλαξε ο χώρος που έγινε η ομιλία μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή των οπαδών της Ελλήνων Συνέλευσις.

Πάντως οι αντιεξουσιαστές στην ανάρτησή τους δηλώνουν ότι πήγαν στην πλατεία για να κάνουν αντισυγκέντρωση και αφήνουν σαφώς να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια στις παρεμβάσεις τους κατά της «Ελλήνων Συνέλευσις» αναφέροντας χαρακτηριστικά για τους οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα:

«Αν νομίζουν πως μπορούν να σουλατσάρουν ανενόχλητοι εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία που επιδεικνύει τις περισσότερες φορές το κίνημα στις καταφανώς ασόβαρες απόψεις τους, είναι γελασμένοι. Καλά θα κάνουν να μαζευτούν γιατί κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερους αντιπάλους από μερικές δεκάδες “ψεκασμένους” που νομίζουν πως είναι απόγονοι του Δία και κομπάζουν για το διαστημόπλοιο(!) του αρχηγού τους.»

Μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα και δυο φωτογραφίες από την πορεία που ακολούθησε από τα Ψηλαλώνια με κατάληξη στο Παράρτημα της Κορίνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις