Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινοί οι δημιουργοί του νέου τραγουδιού του Σταμάτη Γονίδη

Πατρινοί οι δημιουργοί του νέου τραγουδι...

Τίτλος του, “Υπάρχω κι εγώ”

Μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας μας και ένας από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές, ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει με νέο τραγούδι με τίτλο “Υπάρχω κι εγώ” και «βάζει τον έρωτα σε άλλες διαστάσεις».

Μάλιστα το νέο τραγούδι του γνωστού καλλιτέχνη έχει άρωμα Πάτρας μιας και είναι δημιουργία της Πατρινής συνθετικής τριάδας του studio Orange, Γιώργος Μακρίδης στη μουσική, Γιώργος Γιαννικόπουλος στην ενορχήστρωση και στην παραγωγή και Μάνος Μακρίδης στους στίχους. Συμπαραγωγός στο τραγούδι είναι ο managing director της  Sonar Music, Αντρέας Γιατράκος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, το νέο δροσερό χιτ του καλοκαιριού αναμένεται να αγαπηθεί πολύ και είναι η πρώτη επίσημη κυκλοφορία της SONAR MUSIC από τότε που ένωσε τις δυνάμεις της με την Heaven Music.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight