Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συναντήσαμε την Φωτεινή Τσαβαλά στα καλύτερά της! Τολμάει να είναι ο εαυτός της, δε διστάζει να πει ευθέως τι δεν της αρέσει, αλλά και να παραδεχτεί τη μεγάλη της αδυναμία...

Συναντήσαμε την Φωτεινή Τσαβαλά στα καλύ...

Τη συναντήσαμε σε πρόβα ενός άκρως εντυπωσιακού νυφικού χτενίσματος...

Αν υπάρχουν δυο μόνο λέξεις για να την περιγράψουν, αυτές θα ήταν "ήρεμη δύναμη". Είναι η φράση που χαρακτηρίζει με τον καλύτερο ίσως τρόπο τη Φωτεινή Τσαβαλά και το διαπιστώσαμε για μία ακόμα φορά στη συνάντησή μας μαζί της.

Διαθέτει έντονη και δυναμική προσωπικότητα και η παρουσία της γίνεται πάντα ιδιαίτερα αισθητή, ωστόσο, η ίδια, είναι τόσο χαμηλών τόνων που συχνά παρεξηγείται ως απρόσιτη. Αντιφατικό μεν, αληθινό δε. Παλιότερα, όπως μας εκμυστηρεύεται, αυτός ο χαρακτηρισμός την προβλημάτιζε. Πλέον, έχοντας πατήσει για τα καλά στα πόδια της, δε διστάζει να συμπεριφερθεί ακριβώς όπως αισθάνεται και να είναι ο εαυτός της, εντός και εκτός δουλειάς, ομολογώντας ότι δεν αγαπάει ούτε τις δημόσιες σχέσεις ούτε τις δήθεν σχέσεις...

Έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική της σταδιοδρομία στην Αθήνα από την οποία κατάγεται, απέκτησε εντελώς διαφορετική νοοτροπία και επαγγελματική παιδεία από αυτή που συχνά συναντάμε στην πόλη μας και αυτό πιστεύει ότι κάποιους στην αρχή τους ξένισε, τελικά όμως, απ ό,τι φάνηκε, τους περισσότερους τους κέρδισε (για τα καλά, θα προσθέσουμε εμείς!).

Συνεπής στη δουλειά της, σοβαρή -και όχι σοβαροφανής- στον χώρο της, με επαγγελματική κατάρτιση και με πάθος για την τέχνη της, όταν δουλεύει απαιτεί το καλύτερο από τον εαυτό της και από τους συνεργάτες της και αυτό είναι ολοφάνερο.

Έμπειρη επαγγελματίας πια, με πολλά χρόνια πορείας σε Αθήνα και Πάτρα, με πλήθος καλλιτεχνών να της εμπιστεύονται την εικόνα τους, με σταθερές συνεργασίες με τηλεοπτικά κανάλια και με καλλιτεχνικούς παραγωγούς, η Φωτεινή Τσαβαλά διαθέτει αν μη τι άλλο ένα βιογραφικό που πολλοί θα ζήλευαν! Παρά τα όσα έχει πετύχει όμως, δεν επαναπαύεται ποτέ. Αγαπάει τις πελάτισσές της και όπως μάς λέει, συχνά αισθάνεται ότι είναι υπεύθυνη να τις κάνει όμορφες, χαρούμενες, να τους αλλάξει διάθεση και να τους μεταφέρει την αστείρευτη διάθεση που έχει και η ίδια για τη ζωή.

Όσοι τη γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν εντυπωσιάστηκε ούτε στιγμή από τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά της όταν άνοιξε το κομμωτήριό της στη Ρήγα Φεραίου, παρότι για πολύ καιρό αποτελούσε το μόνιμο talk of the town της πόλης. Εκείνη δούλευε ασταμάτητα, με μοναδικό στόχο να ικανοποιεί πάντα τις πελάτισσές της οι οποίες την εμπιστεύονται με τα μάτια κλειστά και θέλει να τις δικαιώνει συνεχώς για την επιλογή τους.

Πολύ νέα σε ηλικία, με εντυπωσιακή ομολογουμένως ομορφιά και με μια προσωπικότητα γεμάτη δυναμισμό, είχε κάθε λόγο να "χάσει τη μπάλα", να αρκεστεί στη φήμη γύρω από το όνομά της και ίσως να "δικαιώσει" όσους έλεγαν ότι η επιτυχία της είναι εφήμερη... Η Φωτεινή Τσαβαλά παρέμεινε προσηλωμένη στο στόχο της να πετύχει το επαγγελματικό της όνειρο και έχοντας ως σημείο αναφοράς πάντα την κόρη της που είναι - όπως μάς λέει - η αρχή και το τέλος της και ο λόγος για τον οποίο γίνονται όλα, συνέχισε να δουλεύει με όλο και περισσότερο πάθος, με όλο και μεγαλύτερη συνέπεια, αγνοώντας σχόλια και φήμες. Τελικά, η πορεία της τη δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Την τέχνη της εμπιστεύονται οι πιο in fashion γυναίκες κάθε ηλικίας και βέβαια έχει "υπογράψει" μερικά από τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα των τελευταίων χρόνων. Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στα βραδινά και νυφικά χτενίσματα, σε συνδυασμό με τη φινέτσα που χαρακτηρίζει την αισθητική της δουλειάς της, της έχουν δώσει τη δυνατότητα να μπορεί να ανακαλύπτει κατευθείαν αυτό ακριβώς που αναδεικνύει την κάθε νύφη ξεχωριστά και που θα κάνει την εμφάνισή της πραγματικά μοναδική. Για τη Φωτεινή Τσαβαλά, η νύφη, δεν είναι απλά "μια ακόμα δουλειά". Είναι concept κανονικό! (Μόνο αν τη δείτε να προετοιμάζει νύφη θα καταλάβετε...).

Σε μια πρόβα νυφικού χτενίσματος τη συναντήσαμε και εμείς και κάναμε μαζί της μια γρήγορη ανασκόπηση της επαγγελματικής της πορείας στην Πάτρα. Δε σταματάει να λέει πόσο ευγνώμων νιώθει για τη στήριξη που δέχθηκε από τις πελάτισσές της, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έχει εισπράξει από εκείνες, αλλά και από τους συναδέλφους της και υπόσχεται ότι είναι ακόμα στην αρχή... Θέλει να εξελίσσεται, να ωριμάζει και να προοδεύει τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν επαγγελματίας και όλα δείχνουν πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Έχοντας απέναντί μας μια γυναίκα τόσο δυναμική, έντονη, "ζωντανή" και δραστήρια, με αφοπλιστική προσωπικότητα και ομορφιά που μαγνητίζει, αναρωτηθήκαμε ποια μπορεί να είναι η αδυναμία της... και τη ρωτήσαμε. Χωρίς να το σκεφτεί ούτε λεπτό ομολόγησε ότι έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και ότι για εκείνη μπορεί να κάνει τα πάντα. Η Ειρήνη της, είναι η αδυναμία και η δύναμή της ταυτόχρονα, είναι το κίνητρό της, το οξυγόνο της, είναι η αιτία να συνεχίζει ασταμάτητα ό,τι κι αν συμβεί.

Μια ταλαντούχα γυναίκα, με δυναμισμό και με όνειρα, που με πολλή δουλεία και με υπευθυνότητα καταφέρνει να ξεχωρίζει σταθερά και να αποτελεί την ήρεμη δύναμη στον χώρο της. Ακόμα κι αν το ταλέντο της θεωρηθεί υποκειμενικό (γούστα είναι αυτά...) ο επαγγελματισμός, ο δυναμισμός, η ευθύτητα και η αξιοπρέπεια που τη χαρακτηρίζουν είναι απολύτως αντικειμενικά στοιχεία.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να σε αγαπάνε οι γυναίκες όταν είσαι όμορφη και επιτυχημένη κι όμως η Φωτεινή Τσαβαλά το έχει πετύχει και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο...!

 

Info:

Αν θέλετε να κλείσετε προσωπικό ραντεβού μαζί της, επικοινωνήστε εδώ:

Tsavala hair studio

Ρήγα Φεραίου & Κανάρη, Πάτρα

Τ. 2610 243 018

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά