Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Παιδικό Φεστιβάλ" από το Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου

Πάτρα: "Παιδικό Φεστιβάλ" από ...

Για 8η συνεχή χρονιά

Το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.) διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά το «Παιδικό Φεστιβάλ», με στόχο το άνοιγμα του Πανεπιστημίου στην τοπική κοινωνία και τη δημιουργία δεσμών μεταξύ παιδιών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, σχολείων και πανεπιστημίου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακο9ίνωση:

"Στα επτά χρόνια της ανελλιπούς διοργάνωσής του, επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ 115 σχολεία της περιοχής, ενώ και περισσότερα από 4.500 παιδιά συμμετείχαν σε δημιουργικά εργαστήρια. Φέτος, για μία εβδομάδα, 5-9 Ιουνίου 2017, κάθε πρωί 10.00-12.00 στους χώρους του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η., παιδιά προσχολικής ηλικίας από τα νηπιαγωγεία, τους παιδικούς σταθμούς και τα ιδρύματα του Νομού Αχαΐας,  θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με δημιουργικές δραστηριότητες και να συμμετέχουν στα εργαστήρια που οργανώνουν οι φοιτήτριες/φοιτητές του Τμήματος σε συνεργασία με τους διδάσκοντες: «Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας», «Αφήγηση Ιστοριών», «Γλωσσολύτες», «Δημοτικά Τραγούδια και Χοροί», «Διαπολιτισμική Αγωγή», «Ερευνητές των Μαθηματικών», «Η Χώρα των Χρωμάτων», «Κινητικά Παιχνίδια», «Μουσικά Παραμύθια», «Παιχνίδια Τσίρκου», «Ρομποτοεξερευνήσεις», «Συμμετέχω και Αποφασίζω».

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.childrenfestival.gr ή να στείλετε μήνυμα στο [email protected].

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος, το Παιδικό Φεστιβάλ θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες για να υποδεχτεί τους γονείς που ενδιαφέρονται να έρθουν με τα παιδιά τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις