Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η μετεγκατάσταση του Νοσημάτων Θώρακος στο Πολυόροφο του Αγίου Ανδρέα

Σήμερα η μετεγκατάσταση του Νοσημάτων Θώ...

Θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο

Σήμερα Παρασκευή θα γίνει τελικά η μετεγκατάσταση του Νοσημάτων Θώρακος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας. Λόγω προετοιμασίας των χώρων η μεταφορά δεν έγινε τελικά στις αρχές Μαΐου.

Η μετακόμιση θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο με την μεταφορά όλων των ιατρικών μηχανημάτων, καθώς στον χώρο θα μεταφερθεί ολόκληρη η  πνευμονολογική κλινική με τα εργαστήρια της, όπως σπιρομέτρηση, βρογχολογικό τμήμα, μελέτη ύπνου κ.α. τα οποία θα λειτουργήσουν εκεί και οι χώροι ήδη έχουν διαμορφωθεί για αυτό τον λόγο.

Η πνευμονολογική κλινική του Νοσημάτων Θώρακος, όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr θα μεταφερθεί στον 6ο όροφο του πολυώροφου, τα επείγοντα περιστατικά θα είναι στα ΤΕΠ του Αγίου Ανδρέα, τα εξωτερικά ιατρεία θα στεγαστούν στο Ταχύρρυθμο.

Μετά και τη μεταφορά του Νοσημάτων Θώρακος ο Άγιος Ανδρέας έστω και με καθυστερήσεις και δυσκολίες "μαζεύει" τα κομμάτια του και θα λειτουργεί σε ένα ενιαίο συγκρότημα κτιρίων. Άλλωστε είναι ένας από τους δύο ισχυρούς πυλώνες του ΕΣΥ όχι μόνο για την Πάτρα αλλά και για τη Νοτιοδυτική Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις