Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του ΔΣ του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, από εργαζόμενους

Παράσταση διαμαρτυρίας  στη συνεδρίαση τ...

Για την έλλειψη και απόσπαση προσωπικού

Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΝΠ Άγιος Ανδρέας έκανε χθες κατάληψη και παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του ΔΣ του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των Διοικητικών Υπαλλήλων του Νοσοκομείου μας, μετά από σχετική ΑΠΟΦΑΣΗ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΣ από ΔΥΝΑΜΕΙΣ και    ΟΡΓΑΝΩΣΗ  κλάδος. Στη συγκέντρωση αυτή, αφού έγινε εκτενής αναφορά και συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στις Διοικητικές υπηρεσίες και στους Συναδέλφους μας, όπως προβλεπόταν, επισημάνθηκαν ακόμη μια φορά τα προβλήματα, αυτού του κλάδου, όπως:

-         Οι μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ελλείψεις που μεγαλώνουν από τις συνεχείς μετακινήσεις της 6ης Υ.Πε, μετακινήσεις που αποδυναμώνουν περαιτέρω την υπηρεσία μας δεδομένου ότι ξεπερνούν ήδη τα 10 άτομα.

-         Η απαξίωση των υπηρεσιών μας και των υπαλλήλων μας από την Διοίκηση, που αντικαθιστά κακώς και παρανόμως και δυστυχώς κατά το δοκούν το σοβαρό έλλειμμα Διεύθυνσης.

-         Το σοβαρό έλλειμμα οργάνωσης των υπηρεσιών μας.

-         Και πολλά άλλα προβλήματα καθημερινότητας που δημιουργούν τριβές και δυσλειτουργίες.

Προβλήματα που αποδυναμώνουν τις Διοικητικές μας υπηρεσίες και που παρά την γνωστοποίησή τους στον Διοικητή, τόσο από τοπ Σωματείο, όσο και από τους Προϊσταμένους, αλλά και από τους ίδιους τους Εργαζόμενους, αυτά δεν έχουν αντιμετωπιστεί.

Το ποτήρι ξεχείλυσε ιδιαιτέρως από την στάση της 6ης Υ.Πε, που αντί  να επιστρέψει τους μετακινημένους στην θέση τους, όπως ζητούσαμε και ζητάμε, ή αν το θέλετε να φρενάρει αυτές τις παρεμβάσεις δείχνοντας έτσι ότι αφουγκράζεται τον αγώνα μας και την αγωνία μας ως αριστεροί κυβερνώντες όπως διατείνονται, δυστυχώς συνεχίζει αυτές τις μετακινήσεις, αποδυναμώνοντας   περαιτέρω όπως προαναφέρουμε τις υπηρεσίες μας,

Συνεχίζει τις μετακινήσεις με την ΑΝΟΧΗ του Διοικητή, παρά την σχετική αρνητική απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου και την επίπλαστη φρασεολογία του "ότι έχουμε δίκιο και ότι συμφωνεί μαζί μας", την ανοχή που  έχει μετατραπεί σε οργή όταν βλέπουμε παράλληλα τον Διοικητή να χειρίζεται με διαφορετικά μέτρα και σταθμά τους υπαλλήλους του Γ. Ν Πατρών συνολικά.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε:

Να μην προχωρήσουμε σε ακόμη έναν διάλογο με τον Διοικητή, σε ακόμη μία παράσταση στη Διοίκηση για να εκθέσουμε τα ίδια πράγματα, για τα οποία δεν έχει δείξει την πρέπουσα σημασία, έχει αδιαφορήσει και δεν τα έχει επιλύσει.

Αλλά να κάνουμε

Μια δυναμική παρέμβαση που θα έχει  και συνέχεια εάν και εφ΄ όσον δεν εισακουστούμε, δεν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Έτσι λοιπόν χθές

Κάναμε ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου και στη συνέχεια ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ζητώντας ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ και μάλιστα μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ όπου θα επανέλθουμε.

ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΩΝ και ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ όλου του Προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του ΝΝ Θώρακος, που το βλέπουν από άλλη σκοπιά και προσέγγιση και ιδιαιτερότητα, ειδάλλως θα επανέλθουμε με την ίδια πρακτική και τακτική, η οποία σαφώς και θα μεταφερθεί και σε επίπεδο 6ης Υ.Πε, που κωφεύει προκλητικά ακόμη και για την συνάντηση που της ζητάμε, συνολικά για τα προβλήματα του χώρου μας".

Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις