Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θερινό Σχολείο για τη «Διαχείριση υγρών και βιοστερεών αποβλήτων» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Θερινό Σχολείο για τη «Διαχείριση υγρών ...

Το πρόγραμμα αφορά την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική εκπαίδευση και θα διαρκέσει από 17 έως 22 Ιουλίου

Θερινό Σχολείο για την «Διαχείριση υγρών και βιοστερεών αποβλήτων» πραγματοποιεί το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, από 17 έως 22 Ιουλίου. Το Σχολείο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διαχείριση Αποβλήτων» του ΕΑΠ, για Τρίτη συνεχή χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΕΑΠ:

«Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του τρίτου εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, Θερινού Σχολείου με τίτλο: «Wastewater and Biosolids Management (WWSS17)», μετά από την επιτυχή διοργάνωση των δυο προηγούμενων Θερινών Σχολείων, WWSS15 και WWSS16.

Το Σχολείο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διαχείριση Αποβλήτων» του ΕΑΠ. Μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του http://wastewater2017.eap.gr/ η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς προς ενημέρωσή σας. Μέσω αυτής σας παρέχεται και η δυνατότητα πρόσβασης στα προηγούμενα Θερινά Σχολεία.

Το WWSS17 θα διεξαχθεί από τις 17/07/2017 έως και τις 22/07/2017. Απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για θέματα επεξεργασίας και διαχείρισης των αποβλήτων και στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τις πρακτικές διαχείρισης κυρίως των υγρών αποβλήτων, αλλά και των βιοστερεών, με μεταφορά εμπειριών και τεχνογνωσίας από διαφορετικές χώρες.

Στους συμμετέχοντες παρέχεται και η δυνατότητα παρακολούθησης δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ (Πάροδος Αριστοτέλους 18, 260335, Πάτρα). Στο τέλος του Σχολείου θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Όπως και για τα προηγούμενα Σχολεία, έτσι και φέτος, έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καθηγητών και ερευνητών, από διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο WWSS17.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις